Ζητούν εξηγήσεις οι οργανωμένοι από τον πρόεδρο

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ζητούν εξηγήσεις απο ττον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Πουλλαΐδη.

Η ανακοίνωση:

Ως Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την σοβαρότητα μας αποφεύγοντας να γίνουμε γραφικοί και πάνω από όλα να διατηρήσουμε την συνοχή στην ομάδα (τουλάχιστον όση έμεινε). Φαίνεται αυτό παρεξηγήθηκε και έτυχε εκμετάλλευσης από τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος παρασυρόμενος από την υπερβολική εξουσία που του δίδουν οι μετοχές θεωρεί ότι το ιστορικότερο σωματείο της νήσου του ανήκει. Αφού δεν μπήκε ποτέ στον κόπο

να απαντήσει στο ηλεκτρονικό μήνυμα που του είχαμε αποστείλει προ αρκετών εβδομάδων και τις ανησυχίες μας, από τώρα και στο εξής θα μπούμε μαζί του σε δημόσια συζήτηση.

Θα θέλαμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε ότι η Ανόρθωσις δεν ανήκει και δεν πρόκειται να ανήκει σε κανένα μεγαλομέτοχο ο οποίος ΔΕΝ δώρισε λεφτά μόνο αλλά με το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που έδωσε αγόρασε ισόποσες μετοχές. Η Ανόρθωσις ανήκε και θα ανήκει στον υπέροχο κόσμο της ο οποίος έδωσε αφιλοκερδώς χωρίς την απαίτηση μετοχών πολύ περισσότερα από όσα ευρώ έδωσε ο οποιοσδήποτε αυτά τα χρόνια.

Τα πολλά ατοπήματα που στοίχησαν στην ομάδα, φαίνεται να μην προβληματίζουν ποσώς τον μεγαλομέτοχο. Πληγώνουν καθημερινά όμως τόσο την ιστορία της ομάδας όσο και την περηφάνια του κόσμου κάτι που θα έπρεπε να τον απασχολούσε εντονότατα. Αν γι ´αυτόν τα λάθη είναι μόνο χάσιμο λεφτών, που προφανώς δεν τα έχει ανάγκη, για μας τα λάθη του ιδίου και των πρώην συνεργατών ή νυν συμβούλων του όπως του μετονομάζει συνεχώς, μας αφήνουν σημάδια που μπορεί να μην γιατρέψουμε ποτέ.

Το γεγονός ότι ο "πρώην" υπεύθυνος προγραμματισμού επαναδραστηριοποιείται στην ομάδα αφού ο ίδιος διαφημίζει ότι μιλά με προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και μάνατζερ παιχτών είναι κάτι που προκαλούμε τον ίδιο να τον αμφισβητήσει δημόσια. Ο ίδιος μάλιστα δεν διστάζει να κατηγορεί ακόμα και εσάς κ.Πουλλαίδη για λανθασμένες αποφάσεις. Εσάς που με νύχια και με δόντια προστατεύετε το τομάρι του κοροϊδεύοντας κατάματα τον αγνό κόσμο με την "ειλικρινή" απάντηση ενώπιων εκατοντάδων οπαδών μας, στην προ εβδομάδων συνάντηση, ότι αυτά θεωρούνται παρελθόν. Τελικά κ. Πουλλαίδη πέραν των υπολοίπων τίποτα δεν σας απότρεψε να μιλήσετε ακόμα μια φορά με "διαφάνεια" προς τον κόσμο.

Ο Παν.Συ.Φι και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου απαιτεί από τον κ.Πουλαίδη όπως:

· Προχωρήσει άμεσα στην καθολική απαίτηση του κόσμου για αποδέσμευση, παραίτηση, διαγραφή του «πρώην» υπεύθυνου προγραμματισμού και τη πλήρη απομάκρυνση του μιαν και καλή από τον σύλλογο. Φαίνεται ότι οι επιλογές συνεργατών στο πιο κρίσιμο κομμάτι του ποδοσφαιρικού προγραμματισμού και του ποδοσφαιρικού τομέα ευρύτερα είναι εντελώς λανθασμένες με άτομα τα οποία έχουν προκλητικά ανεπαρκή προσόντα για τα δεδομένα της Ανόρθωσης όπου δυστυχώς επηρεάζουν ολόκληρο τον σύλλογο. Μας ξενίζει και μας προβληματίζει εντονότατα η επιμονή σας να συνεχίζετε να επιμένετε σε άτομα τα οποία ασφαλώς και ΔΕΝ είναι αναντικατάστατα.

· Να μας δοθούν οι πραγματικοί λόγοι που ο υποψήφιος για την θέση του Εκτελεστικού Προέδρου, Χρίστος Μαραγκός απέρριψε την πρόταση εσάς του ίδιου. Επίσης εάν πίσω από αυτό το ναυάγιο κρύβεται «πρώην» πρόεδρος και «πρώην» υπεύθυνος προγραμματισμού. Μήπως τελικά ψάχνετε για μια γλάστρα η οποία θα εκτελεί διαταγές των "ειδικών εμπειρογνωμόνων" σας οι οποίοι αποδεδειγμένα απότυχαν στο έργο τους ; Αναλάβετε και εσείς επιτέλους τις ευθύνες σας σαν το άτομο που θέλετε να παρουσιάζεστε και σταματάτε τα παιχνίδια δακτυλοδεικτώντας όλους τους άλλους εκτός του εαυτού σας.

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν αυτοί που διοικούν αυτό τον σύλλογο και κυρίως ο πρόεδρος αυτού ότι ΔΕΝ είναι ειδικοί για ποδοσφαιρικά θέματα. Για να κάνει η ομάδα το βήμα μπροστά που χρειάζεται πρέπει να τοποθετηθούν άτομα σε καίρια πόστα που θα έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και τον απαιτούμενο χρόνο. Άτομα που δεν έχουν συμφέροντα, άτομα που δεν έχουν διασυνδέσεις που δεν ωφελούν μόνο την Ανόρθωση.

Επειδή η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του κόσμου της Ανόρθωσης τότε ο Παν.Συ.Φι θα πάρει τον δρόμο της δικής του "δικαιοσύνης" και θα επιφέρουμε ριζικές αλλαγές για το συμφέρον της ομάδας με οποιεσδήποτε συνέπειες και αν υπάρξουν.

Υ.Γ. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα μας καθησυχάσει κ. Πουλλαίδη. Αλλάξτε παραμύθι.

Υ.Γ.1 Το Σάββατο ΟΛΟΙ στον ΝΑΟ.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου - ΜΑΧΗΤΕC 1994

Keywords
Τυχαία Θέματα