Εκτός δράσης για μερικές βδομάδες ο Ντράξλερ

Εκτός δράσης για εβδομάδες θα μείνει ο άσος της Βόλφσμπουργκ, Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην προχθεσινή ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αντικαταστάθηκε με πρόβλημα στο πόδι. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη θλάση και όπως ανακοίνωσαν οι «wolves» θα παραμείνει στα... πιτς γι΄ αρκετό διάστημα.

Δύο μήνες πριν την έναρξη του EURO ο Γερμανός διεθνής μέσος θα

χάσει τουλάχιστον δύο-τρία παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ και κανείς δε ξέρει εάν θα βρίσκεται στην προεπιλογή που θα ανακοινώσει ο Ιοακίμ Λεβ τον επόμενο μήνα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων στα γήπεδα της Γαλλίας. «Μακρά αποχή για τον Ντράξλερ» ανακοίνωσε ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του και συνέχισε: «Η Βόλφσμπουργκ δεν θα έχει τον παίκτη στα προσεχή παιχνίδια».

Με δήλωσή του ο Ντράξλερ τόνισε: «Είμαι απογοητευμένος και είναι πολύ άσχημο που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει το στόχο της. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα