Ο αδερφός Χούντελααρ πετούσε πέτρες σε φίλους της Ντόρτμουντ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ο αδερφός του Κλας-Γιαν Χούντελααρ, Νιέκ, συνελήφθη να πετάει πέτρες σε οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά το ματς της Σάλκε με τους Βεστφαλούς την περασμένη Κυριακη.

Την περασμένη Κυριακή, η Σάλκε φιλοξένησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-2) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μετά

την ολοκλήρωση του ντέρμπι της «κοιλάδας του Ρουρ», οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Φέλτινς Αρένα».

Οι αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν σε αρκετές συλλήψεις και όπως αποκάλυψαν γερμανικά και ολλανδικά Μέσα ενημέρωσης ανάμεσα στους συλληφθέντες βρέθηκε ο αδερφός του Κλας-Γιαν Χούντελααρ!

Ο αδερφός του διεθνούς επιθετικού, που διαμόρφωσε με πέναλτι στο 66' το τελικό αποτέλεσμα, συνελήφθη την ώρα που πετούσε κροτίδες και πέτρες σε οπαδούς της Ντόρτμουντ, οι οποίοι εκείνη την ώρα έμπαιναν στα αυτοκίνητά τους.

«Ο αδερφός μου ήταν στο παιχνίδι. Δέχθηκε επίθεση ενώ πήγαινε στο αυτοκίνητό του και απάντησε. Είναι μια κατακριτέα κίνηση, έκανε λάθος και απολογήθηκε δημόσια για αυτό», ανέφερε ο Χούντελαρ μιλώντας στο «Sport1».

Στον 34χρονο Νιέκ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αναμένεται σύντομα να περάσει από δίκη στην Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα