Ζευγάρι σκηνοθέτησε ψεύτικη δολοφονία και συνελήφθη

Τον μπελά του φαίνεται πως βρήκε ένα ζευγάρι από το Οχάιο, μετά την απόφασή του να σκηνοθετήσει μία ψεύτικη δολοφονία μέσα στο σπίτι του και να στείλει τη φωτογραφία στους στενούς συγγενείς ως φάρσα.

Ο 29χρονος Micah Risner και η αρραβωνιαστικιά του Nataleigh Schlette συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης πανικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Risner ήταν αυτός που σχεδίασε το αστείο, επειδή ήθελε να αναγκάσει την αδερφή του να έρθει από το σπίτι γιατί του χρωστούσε χρήματα.

«Δημιούργησαν

ένα σενάριο, αφήνοντας άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας John Orzech. «Το μάθημα που πρέπει να πάρουν, είναι πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες». Ο Risner έστειλε στην αδερφή του μία φωτογραφία που έδειχνε τη μνηστή του ξαπλωμένη μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη αίματα, γράφοντας ότι τσακώθηκαν και δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

Μιλώντας στο Inside Edition, o 29χρονος εξήγησε πώς ακριβώς σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη δολοφονία. «Έριξα κέτσαπ τριγύρω και στη συνέχεια έριξα λίγη και μέσα στο νερό. Μόλις η Nataleigh μπήκε στο νερό, πρόσθεσα λίγη ακόμα κέτσαπ για να φαίνεται ακόμη πιο φρικτή η σκηνή». Η αδερφή του Risner, πιστεύοντας ότι πράγματι έχει διαπράξει φόνο, συμφώνησε να πάει μέχρι το σπίτι για να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, φαίνεται να συμβούλεψε τον αδερφό της πώς να καλύψει τα ίχνη του, λέγοντάς του να σβήσει τα μηνύματα και να πετάξει τα ματωμένα του ρούχα σε κάποιο κάδο μακριά από το σπίτι. Μάλιστα, τον ενημέρωσε πως κάποιος από τους συγγενείς που είδε τη φωτογραφία ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Risner και παρότι το ζευγάρι προσπάθησε να τους πείσει ότι ήταν απλώς μία πλάκα μεταξύ συγγενών, δεν το βρήκαν καθόλου αστείο και τους συνέλαβαν. Τώρα, τόσο η Schlett όσο και o Risner δηλώνουν ότι θα το σκεφτούν πολύ πριν κάνουν κάποιο παρόμοιο αστείο.

Πηγή: Daily Mail, lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα