Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τη νοοτροπία ενός λαού;

O ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός OXygono σε συνεργασία με τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί στο Δεύτερο Μέρος της σειράς εκδηλώσεών του με τίτλο «Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τη νοοτροπία ενός λαού;». Φιλοξενούμενος θα είναι ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου,

Καθηγητή Ανδρέα Χαρίτου και του δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του οργανισμού και θα στηρίζεται πάνω σε έξι θεματικές ενότητες. Θα έχει τη μορφή συνέντευξης (informal conversation) και θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά. Ανάμεσα στις θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν θα είναι ο τρόπος λειτουργίας της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σήμερα και παλαιότερα, ποιοι είναι οι παράγοντες που ενθάρρυναν την ατιμωρησία, ο ρόλος των κομμάτων και η σχέση της με την διαφθορά, η ενίσχυση της αξιοκρατίας και διαφάνειας στο δημόσιο τομέα, οι παρεμβάσεις στο έργο των κρατικών αξιωματούχων και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στην Πανεπιστημιούπολη (Κτίριο Συγκλήτου Αν. Γ. Λεβέντης, αίθουσα Β108). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

email: contact@oxygono.org | web: www.oxygono.org

Keywords
Τυχαία Θέματα