Ζεσούς: «Ούτε κι εγώ το περίμενα...»

Το «πρόσωπο» των τελευταίων εβδομάδων για τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι δίχως αμφιβολία ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Από τις 21 Ιανουαρίου όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ο Βραζιλιάνος έχει παίξει σε 3 ματς, με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Κι είναι μόλις 19...

«Δεν το περίμενα. Παρότι δουλεύω σκληρά καθημερινά με τη βοήθεια όλων για να συμβεί αυτό, αισθάνομαι κι εγώ έκπληκτος. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε μέρα αισθάνομαι ότι προσαρμόζομαι ακόμα περισσότερο και έχω σημαντική υποστήριξη απ' όλους στον σύλλογο.

Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ και χάρη σ' αυτό κατάφερα να κάνω μια καλή αρχή με τη φανέλα της Σίτι», είπε ο διεθνής επιθετικός που είδε την καριέρα του να «εκτοξεύεται» στην τρέχουσα σεζόν. Αρχικά, ήλθε το ντεμπούτο στην εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε έχει 4 γκολ σε 6 διεθνείς συμμετοχές, για να... δέσει το γλυκό με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στους «Σιτιζενς». Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που είναι βασικός στους δύο τελευταίους αγώνες, έχοντας αφήσει στον πάγκο τον Κουν Αγουέρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα