Δυσαρέσκεια στη Μπάγερν για την ανακοίνωση του Λαμ

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στη διοικητική ηγεσία της Μπάγερν η ανακοίνωση του Φίλιπ Λαμ, ότι θα σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι Βαυαροί γνώριζαν, βέβαια, την πρόθεση του 33χρονου αμυντικού και του είχαν καταθέσει πρόταση να παραμείνει στον σύλλογο από άλλο πόστο, όμως δεν περίμεναν ότι ο αρχηγός της ομάδας θα προέβαινε σε μονομερή ανακοίνωση της απόφασής του. Μόλις λίγα λεπτά πριν τη δήλωση του Λαμ, η οποία έγινε μετά το χθεσινό ματς κυπέλλου με τη Βόλφσμπουργκ, ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες,

τόνιζε ότι οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν με κοινή τοποθέτηση του παίκτη και του συλλόγου, για να τον διαψεύσει λίγο αργότερα ο Λαμ.

«Η Μπάγερν είναι έκπληκτη από τις πράξεις του Λαμ και του συμβούλου του. Μέχρι χθες, περιμέναμε να εκδοθεί μία κοινή ανακοίνωση του Φίλιπ Λαμ και της Μπάγερν», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, και συνεχίζει: «Εγώ και ο Ούλι Χένες είχαμε ειλικρινείς και εντατικές συζητήσεις με τον Φίλιπ τους τελευταίους μήνες, σχετικά με μία πιθανή εμπλοκή του στη διοίκηση του συλλόγου. Την περασμένη εβδομάδα μας πληροφόρησε ότι δεν είναι διαθέσιμος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή και ότι θέλει να τερματίσει πρόωρα το συμβόλαιό του».

Η δήλωση του Ρουμενίγκε καταλήγει με την επισήμανση ότι η πόρτα της Μπάγερν παραμένει ανοιχτή για τον αρχηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα