Σκάνδαλο στην Αργεντινή με την Μπόκα και τους διαιτητές

Μπλεξίματα για την Μπόκα Τζούνιορς και τον πρόεδρό της Ντανιέλ Ανχελίσι. Και αυτό γιατί το φως της δημοσιότητας είδαν συνομιλίες του, όπου προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις της ομοσπονδίας υπέρ της ομάδας του.



Οι συνομιλίες αυτές αφορούν αρχικά ένα παιχνίδι της Μπόκα με τη Βελέζ, όπου ζητάει από τον πρόεδρο της AFA (της αντίστοιχης ΕΠΟ της χώρας), Λουίς Σεγούρα, να στείλει ένα μήνυμα στον διαιτητή.

«Μίλα

εσύ απευθείας μαζί του. Να του πεις ότι η Μπόκα παίζει πολλά σε αυτόν τον αγώνα. Γι' αυτό να προσπαθήσει να κάνει τα λιγότερα δυνατά λάθη», ήταν τα λεγόμενα του Ανχελίσι, με τον Σεγούρα να του απαντάει: «Αναλαμβάνω εγώ. Μη σε απασχολεί το παιχνίδι με τη Βελέζ. Μην έχεις αμφιβολία ότι ο νούμερο ένα οπαδός της Μπόκα είμαι εγώ».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική συνομιλία του Ανχελίσι, αφού αποκαλύφθηκε άλλη μία, στην οποία ζητούσε τη λιγότερη δυνατή τιμωρία για δύο ποδοσφαιριστές του από την πειθαρχική επιτροπή και ο ίδιος το πέτυχε, αφού αντί για πέντε αγωνιστικές, η ποινή ήταν μόλις δύο αγώνες απουσίας, με αποτέλεσμα να δώσουν το παρών στο κρίσιμο ματς με τη Βελέζ.

«Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη. Μίλα με τα παιδιά στην πειθαρχική επιτροπή, με αυτούς που θα είναι υπέρ μας, όχι με τους άλλους. Πες τους ότι χρειάζομαι τους δύο ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τη Βελέζ. Μην τους βάλουν πέντε αγωνιστικές. Τρεις και δύο είναι καλά. Θα τις εκτίσουν στα φιλικά και θα παίξουν με τη Βελέζ. Καταλαβαίνεις;», ανέφερε ο Ανχελίσι, με την απάντηση από τον πρόεδρο της πειθαρχικής να είναι η εξής: «Αν θέλεις, θα γράψω εγώ την απολογία των δύο ποδοσφαιριστών. Αν, όμως, τους τιμωρήσουμε μόνο με δύο αγωνιστικές, φοβάμαι ότι θα εκτεθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα