Υποψήφιος στα Running Awards ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Το κυπριακό κοινό μπορεί να στηρίξει την υποψηφιότητα, ψηφίζοντας στο therunningawards.com, στην κατηγορία «Running Events – International Events».

Σπουδαία τιμητική διάκριση για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους μαραθωνίους του κόσμου, ως υποψήφιος για Καλύτερος Διεθνής Αγώνας στα Running Awards. Τα αποτελέσματα προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονική

ψηφοφορία στην ιστοσελίδα www.therunningawards.com.

Τα Running Awards είναι θεσμός στη Μεγάλη Βρετανία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές του Running, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας - υπάρχει κατηγορία Διεθνείς Διοργανώσεις. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στον οποίον πέρσι μετείχαν 15.000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό (σε έξι διαφορετικές διαδρομές), είναι υποψήφιος στην κατηγορία «Running Events – International Events».

Ανάμεσα στους κορυφαίους
Η υποψηφιότητα έρχεται ως επιστέγασμα της στοχευμένης προώθησης της διοργάνωσης στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη σχέσεων με συλλόγους δρομέων, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άλλα οργανωμένα σύνολα στη Μεγάλη Βρετανία, που έχουν σχέση με το τρέξιμο.

Αποτελεί επίσης προϊόν της συνεργασίας και των συντονισμένων δράσεων μεταξύ του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού και ευρύτερα της τουριστικής βιομηχανίας της Λεμεσού.

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που αξίζει να στηριχθεί, καθώς μέσω αυτής προβάλλεται η Λεμεσός και η Κύπρος διεθνώς και περισσότερο στη Μεγάλη Βρετανία, ως τουριστικός προορισμός – ιδιαίτερα στον τομέα του αθλητικού τουρισμού. Προσελκύονται έτσι περισσότεροι δρομείς, που θα συνδυάσουν το ταξίδι στην Κύπρο με τη συμμετοχή στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Τα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης
Ένα από τα στοιχεία που κατατάσσουν τον κορυφαίο μαραθώνιο της Κύπρου ανάμεσα στους καλύτερους, είναι η μαγευτική διαδρομή, που κινείται παράλληλα με τη θάλασσα. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η επίπεδη διαδρομή, που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να πετύχουν πολύ καλές ατομικές επιδόσεις. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, αφού τον Μάρτιο δεν υπάρχουν πολλές χώρες στην Ευρώπη με ήλιο και θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου.

Το γεγονός ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά οργανωμένη διοργάνωση είναι επίσης ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα Running Awards, όπως και η κυπριακή φιλοξενία και οι υποδομές της Λεμεσού, η οποία διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες, πολύ καλό οδικό δίκτυο και εξυπηρετείται από δύο διεθνή αεροδρόμια, που απέχουν μισή ώρα από την πόλη.

Έκπτωση 40%
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2018 αρχίζει το Σάββατο 17 Μαρτίου με τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και τον παιδικό δρόμο Andrey &Julia Dashin’s Foundation 1χλμ. Την Κυριακή, 18 Μαρτίου, θα διεξαχθούν ο Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος, η Petrolina Energy Race 10χλμ και η City Race 5χλμ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν 40% έκπτωση στο αντίτιμο συμμετοχής, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής: Μαραθώνιος €36, Ημιμαραθώνιος €27, Petrolina Energy Race €18 και City Race €18.

Οι ενδείξεις έως τώρα είναι κάτι παραπάνω από θετικές και εκτιμάται πως στη διοργάνωση του 2018 θα λάβουν μέρος περισσότεροι από τους 1.500 ξένους δρομείς που έτρεξαν φέτος.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com. Πληροφορίες και ενημέρωση στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Facebook: www.facebook.com/limassolmarathon.

Twitter: @RunLimassol

Keywords
Τυχαία Θέματα