«Συμφωνία Λίβερπουλ-Κουτίνιο για μεταγραφή τον Γενάρη»

Για άτυπη συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Κουτίνιο, ώστε να συναινέσουν οι Reds στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου τον Γενάρη, γίνεται λόγος στον ισπανικό Τύπο. Καραδοκεί η Μπαρτσελόνα...

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, με τη Λίβερπουλ να μην ενδίδει τελικά στα εκατομμύρια που έστρωσε στα πόδια της η Μπαρτσελόνα, κρατώντας τον παίκτη στο Μέρσεϊσαϊντ.

Σε σχεδόν 2,5 μήνες βέβαια μπαίνουμε σε νέα μεταγραφική περίοδο και το όνομα του Κουτίνιο είναι

πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει άλλωστε η "Mundo Deportivo", όταν πριν λίγο καιρό αποφάσισαν ο παίκτης και η ομάδα να... σπάσουν τον πάγο και να μην υπάρξουν "τερτίπια" από τον διεθνή μεσοεπιθετικό όσο καιρό θα βρίσκεται στους Reds, υπήρξε και μία δέσμευση από την πλευρά της Λίβερπουλ ότι δεν θα του σταθεί εμπόδιο σε ενδεχόμενη νέα πρόταση τον Γενάρη.

Αυτό, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι η προσφορά θα έχει και τα ανάλογα μηδενικά, που θα ανταποκρίνονται στην αξία του ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα δεν έχει σταματήσει τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Κουτίνιο, παρότι γνωρίζει ότι ακόμη κι αν κάνει το μεγάλο "κόλπο", δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα