Υπογράφεται το Πρωτόκολλο Συνεργασίας

Ο Κυπριακός Αθλητισμός υποδέχεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στην Κύπρο τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Σταύρο Κοντονή, για την υπογραφή του νέου Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας ΚύπρουΕλλάδας για τα έτη 2015 - 2016.

To Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού

Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Ελλάδας, θα υπογραφεί από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Σταύρο Κοντονή και την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, σε ειδική τελετή την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού και θα ακολουθήσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η αθλητική συνεργασία ΚύπρουΕλλάδας χρονολογείται από το 1991 και αποτελεί ισχυρό δεσμό του Κυπριακού και του Ελληνικού αθλητισμού. Η υπογραφή του πρωτοκόλλου αποτελεί επίσης την έμπρακτη απόδειξη της στενής και αγαστής συνεργασίας των δύο χωρών στον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ελληνα Υφυπουργού περιλαμβάνει συναντήσεις του με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστα Καδή και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου, καθώς και επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα. Στις συναντήσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας θα συνοδεύεται από την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαπαέλληνα και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλία Φωτόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα