Ξέσπασμα Μπιέλσα κατά δημοσιογράφων

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Μαρσέλο Μπιέλσα οι διαδοχικές ήττες της Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα από διεκδικήτρια του τίτλου να κινδυνεύει να μείνει εκτός

Η Ολιμπίκ έχασε διαδοχικά από Παρί (3-2), Μπορντό (1-0), Ναντ (1-0), Λοριάν (5-3) και η κριτική που άσκησε ο Τύπος του γαλλικού νότου στους ποδοσφαιριστές ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρή.

Τη στιγμή όμως που οι παίκτες του κουβαλούσαν το φορτίο των ευθυνών, ο Αργεντινός ήταν στο απυρόβλητο. Και σαν σωστός καπετάνιος ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τους ποδοσφαιριστές του πυροβολώντας τους

δημοσιογράφους.

"Δεν έχετε την επάρκεια να περιγράψετε ποιος έχει την παραμικρή ευθύνη. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Η ευθύνη του ηγέτη είναι αποτρέψει τους υφισταμένους του να λυγίσουν απέναντι στις άπειρες αντιξοότητες. Αυτή η ομάδα έχει αντιμετωπίσει αντιξοότητες με μορφή χιονοστιβάδας.

Δεν τα κατάφερα και η ευθύνη βαραίνει εμένα, όχι τους παίκτες. Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν, εγώ δεν τα κατάφερα. Δεν ήμουν σε θέση να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα παρά τα εμπόδια. Εσείς όμως ακόμη δεν με πιστεύετε", ανέφερε στο... μονόλογό του ο Αργεντινός μπαίνοντας μετά σε πιο τεχνικές λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα