Ανόρθωση: Συνέχεια στην ανάβαση

Μπορεί η Κυρία να μην είχε βαθμολογικό κέρδος μέχρι στιγμής από τις νίκες της μέσα στα Play-off ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους είναι ανεβασμένοι. Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και αυτό φαίνεται από την αγωνιστική τους εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ενδεικτικό του στοιχείου αυτού είναι πως μέσα στα play-off μετρούν δυο ήττες από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, τρεις νίκες κόντρα σε Απόλλωνα, Ερμή και ΑΕΚ αλλά και μια ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι στη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία των play-off με 10 βαθμούς ενώ και στα γκολ έχουν πετύχει 13, μέσα σε έξι παιχνίδια. Δεκαπέντε γκολ πέτυχαν από την 16η αγωνιστική μέχρι και την 22η με τα πέντε γκολ να έρχονται στην 16η και κόντρα στην Αγία Νάπα με το 1-5 εκτός έδρας.

Αυτό που θέλουν στην Ανόρθωση είναι να έχουν και συνέχεια, τώρα που το σίδερο βράζει για τα καλά. Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και στόχος είναι το 4Χ3 ούτως ώστε η ομάδα να βρεθεί όσο πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο.

Η επιστροφή στις νίκες επιβάλλεται να έρθει κόντρα στον Ερμή και απέναντι σε μια ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο της έκανε τη ζημία. Στα άλλα δυο παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Αραδίππου με 2-0 και 3-1 μέσα στο Παπαδόπουλος και αυτή τη φορά θα τα πουν στο Αμμόχωστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα