Ξανασμίγουν 9 χρόνια μετά!

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο νέος προπονητής της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν και στο «Ηλίας Πούλλος» θα συναντήσει ένα ποδοσφαιριστή, τον οποίο αυτός έφερε στην Κύπρο.


Το 2008 ο Ρενάτο Μαργκάσα πήρε τον δρόμο για Κύπρο όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου τον έφερε στη Δόξα, με στόχο να αποτελέσει βασικό ποδοσφαιριστή. Έτσι και έγινε. Ο Ρενάτο ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας που δημιούργησε

ο Πάμπος και τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Σε ηλικία 23 ετών ο Ρενάτο ήρθε για λογαριασμό της Δόξας και ποιος του έμελλε ότι η Κύπρος θα γίνει το… πρώτο του σπίτι. Στις δυο χρονιές στην ομάδα της Δόξας απέδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και γι΄αυτό έκανε το βήμα παραπάνω, παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ. Αφού έμεινε εκεί για ένα χρόνο, το 2011 έγινε Ομονοιάτης και μέχρι σήμερα είναι βασικό γρανάζι στις μηχανές των πρασίνων.

Σχεδόν εννέα χρόνια μετά, Πάμπος Χριστοδούλου και Ρενάτο Μαργκάσα ξανασυναντιούνται. Αυτή τη φορά στην Ομόνοια, με στόχο να την οδηγήσουν σε ένα τίτλο, τον οποίο λείπει εδώ και πολλά χρόνια από τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα