Ο Κοτζιάς, το Ενωτικο και η NAVTEX

Χθές για κάποιο λόγο ο Κοτζιάς κατάφερε και έκανε ότι δεν κατάφεραν να κάνουν από μόνοι τους οι αρχηγοί των κομμάτων. Όλοι συμφώνησαν μαζί του και είναι πραγματικά άξιον απορίας τί ειπώθηκε που να υπήρξε κοινό έδαφος με όλους και να συμφωνούν με τον Έλληνα ΥΠΕΞ.

Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε από την Κυβέρνηση φυσικά, η οποία για άλλη μια φορά επανέλαβε την αγαστή συνεργασία με την Ελλάδα, που τόσο πολύ διαφωνεί σε σημείο που δημοσίως προσπαθεί να μας πείσει πως όλα είναι μέλι γάλα. Τελικά, αυτά που τους

ενώνουν είναι περισσότερα ή λιγότερα από αυτά που τους χωρίζουν;

Το μόνο σίγουρο είναι πως εσωτερικά, αυτά που μας χωρίζουν, είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Πριν από 1-2 μήνες περίπου πίστευα πως είμασταν τυχεροί αφού ένεκα Προεδρικών Εκλογών, δεν επρόκειτο να έφερναν ακύρωση του Ενωτικού. Και τελικά, δεν άντεξαν και έπρεπε να μας ανακοινώσουν την αγάπη τους.

Οι ηγεσίες ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ (με το καλό το 2018, να κατεβάσετε και κοινό υποψήφιο!), βγήκαν επιτέλους και μας ανακοίνωσαν την πρόεθση τους να "κάνουν" το τραπέζι ο ένας στον άλλο, και οι δυο μαζί στον Ακκιντζί, και να τα βρούνε σε όλα. Τί πραγματικά τρώνε σε αυτά τα δείπνα και δεν μας δίνουν; Αλήθεια, ποιος έκανε τον σερβιτόρο, ποιος τον σιεφ και ποιος τον πελάτη; Το μόνο σίγουρο, τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε εμείς.

Με κάρτα χωρίς όριο στο παρατράβηγμα, αφού άμα το έκαναν και αυτό, σίγουρα θα καλεστούμε να πληρώσουμε κι άλλα. Το μόνο σίγουρο, άμα ακόμα επιμένουν να μας φανερώσουν το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, τους συστήνω να συναντηθούν μαζί με τον Ερντογάν πρωί και όχι βράδυ, αφού ... τους έχει για πρόγευμα!

Ο Σουλτάνος το βράδυ διαμηνύει την καλή του θέληση για επίλυση του Κυπριακού (φτάνει να του παραδώσουμε τα κλειδιά του νησιού) και το πρωί εκδίδει NAVTEX και βομδαρδίζει τα νερά μας σε απόσταση αναπνοής από τις ελέυθερες ακτές του νησιού. Φυσικά οι προθέσεις του είναι "καλές" και υπάρχει θετική ρητορική σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Αναστασιάδη.

Το γεγονός ότι θέλει να κόψει σε 5 κομμάτια την ΑΟΖ μας και να την μοιράσει στους γείτονες μας και να κρατήσει και ένα για την ίδια, θεωρείται πολύ μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια που δεν αξίζει να πράξουμε το παραμικρό αφού θα χαλάσει το καλό κλίμα, και είναι κρίμα μετά 9 χρόνια να πάνε χαμένοι οι κόποι τους.

Bsc Business Administration (Concentratrion MIS) - Υπεύθυνος Έρευνας και Καινοτομίας σε Ιδιωτικό Οργανισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα