Βασικοί Βέλλιος και Πέρνις, στον πάγκο ο Λουκίνας

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει της αυριανής (22/9) αναμέτρησης με τον Πλατανιά και λόγω της απουσίας Περόνε, θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Βέλλιο, ενώ βασικός θα είναι ο Πέρνις.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο (22/9) στα Χανιά τον Πλατανιά. Οι "κυανόλευκοι", αν θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, δείχνοντας στον κόσμο της ομάδας πως οι ήττες με Πανιώνιο και Λεβαδειακό

ήταν μια κακή παρένθεση, θα πρέπει να φύγουν από τα Περιβόλια με τους βαθμούς της νίκης. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, τις προηγούμενες ημέρες, έριξε όλο το βάρος στην ψυχολογική ανάταση των παικτών του. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" προσπάθησε με τις τοποθετήσεις του να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα κι όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου η ομάδα του είναι έτοιμη για την νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Παπαδόπουλος, σκοπεύει να ξεκινήσει στην αρχική 11αδα τον Απόστολο Βέλλιο, στη θέση του τραυματία Εμανουέλ Περόνε. Έτσι λοιπόν όσοι θα περίμεναν να δουν βασικό τον Γιάννη Λουκίνα θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Από το ξεκίνημα του αγώνα θα αγωνιστεί και ο Ρομάνο, ενώ στην άμυνα θα επιστρέψει ο Στάμου δίπλα στον Μπαρτολίνι. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Πέρνις. Ο Τσέχος τερματοφύλακας θα κάνει ντεμπούτο με την "κυανόλευκη" φανέλα στο πρωτάθλημα. Στην άμυνα θα είναι οι Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ οι Ιντζόγλου και Λάζαρ, ενώ στον άξονα ο Ρομάνο. Στην επίθεση εκτός από τον Βέλλιο που θα είναι στην κορυφή, στις πτέρυγες θα είναι οι Τσιλιάνιδης και Κυριακίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα