The Intern (Ο αρχάριος)

Από τις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους:

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα,

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν: ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ

ΡΕΝΕ ΡΟΥΣΟ

ΝΑΤ ΓΟΥΛΦ

Σκηνοθέτης: ΝΑΝΣΙ ΜΑΙΕΡΣ

«Ο Αρχάριος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξαναπιάνει δουλειά για την Αν Χάθαγουεϊ!

Ο Ρόμπερτ Ντε

Νίρο, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως «Αρχάριος», δίπλα στην

Αν Χάθαγουεϊ, σε μια κομεντί που υπογράφει η σκηνοθέτης των επιτυχιών

«Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και

«Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες», Νάνσι Μέγιερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο, υποδύεται έναν 70χρονο χήρος συνταξιούχος που αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και καταλήγει ασκούμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας. Την διεύθυνση της σελίδας έχει η Αν Χάθαγουεϊ, η οποία προφανώς στην ταινία παίρνει την εκδίκηση της μετά το "Ο Διάβολος φορούσε Prada".

Η διαφορετική του προσέγγιση στην δουλειά, αλλά και η ειλικρίνεια του σε όλα τα θέματα, καθώς και η έλλειψη γνώσεων του για τα social media, είναι κάποιες από τις ξεκαρδιστικές σκηνές που ξετυλίγονται στην ταινία.

Και ενώ στην αρχή ο Ντε Νίρο φαίνεται ότι δεν θα τα καταφέρει στη νέα του δουλειά παρά τα χρόνια και τη "σκουριασμένη" του διάθεση, γίνεται σύντομα πολύτιμο μέλος της ομάδας, και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τη διευθύντρια του.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η σκηνοθέτης των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» επιστρέφει με ένα πρωτότυπο twist στην κλασσική ιστορία του intern.

Το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Intern, επρόκειτο να ερμηνεύσει η Reese Witherspoon, η οποία αντικαταστάθηκε από την Anne Hathaway όταν η πρώτη αποσύρθηκε από το καστ.

Οι Robert De Niro και Rene Russo έχουν συναντηθεί κινηματογραφικά άλλες δυο φορές: Στην ταινία Showtime (2002) και στην ταινία The Adventures of Rocky &Bullwinkle (2000).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Robert De Niro και Anne Hathaway συνεργάζονται.

Επίσης, η ταινία αποτελεί και την πρώτη συνεργασία των De Niro και Nancy Meyers.

H Anne Hathaway έχει πρωταγωνιστεί ξανά σε φιλμ που αφορά τον κόσμο της μόδας. Ο λόγος για την ταινία Ο διάβολος φοράει Prada με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep.

H Nancy Meyers αρχικά είχε χτυπήσει την πόρτα του Jack Nicholson για το ρόλο του Ben Wittaker, πριν απευθυνθεί τελικά στον Robert De Niro.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ

Στις 17 Αυγούστου, γεννήθηκε ένας από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του καθώς και από τους πιο σημαντικούς εν ζωή: Χρόνια πολλά Ρόμπερτ ντε Νίρο!

Οι περισσότεροι έχουν «μεγάλες προσδοκίες» από τις ταινίες στις οποίες είτε συμμετέχει είτε πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος ηθοποιός, καθώς τον θεωρούν «απόλυτη ευφυΐα» στους εκάστοτε ρόλους που ερμηνεύει.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert De Niro) γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1943 στη Νέα Υόρκη από γονείς ζωγράφους, οι οποίοι χώρισαν όταν αυτός ήταν τριών χρονών. Μεγάλωσε με τη μητέρα του στη «Μικρή Ιταλία» του Μανχάταν και αργότερα στο Greenwich Village.

Μικρός ήταν αρκετά ντροπαλός, ωστόσο σε ηλικία 10 χρονών πραγματοποίησε το θεατρικό του ντεμπούτο στη σχολική θεατρική παράσταση ο «Μάγο του Οζ», ως «Λιοντάρι». Από τότε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αφού προς μεγάλή του ανακούφιση συνειδητοποίησε πως μέσω της ηθοποιίας μπορούσε να ξεπεράσει την ντροπαλότητά του. Έτσι, λίγα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 16 χρονών, παράτησε το σχολείο προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή της «Στέλλα Άντλερ» καθώς και στη δραματική σχολή του «Λι Στράσμπεργκ».

Σε ηλικία, μόλις, 16 χρονών ξεκίνησε περιοδεία με το θεατρικό έργο «Η Αρκούδα», του Άντον Τσέχοφ. Ο πρώτος μεγάλος του ρόλος ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, το 1963, στην ταινία «Τόπο στα Νειάτα», του Μπράιαν Ντε Πάλμα. Η ταινία αυτή σήμανε την αρχή μιας πολύχρονης συνεργασίας με τον σκηνοθέτη.
Το μεγαλύτερο διάστημα της δεκαετίας του '60 το πέρασε σε θεατρικά εργαστήρια και σε παραστάσεις εκτός Μπρόντγουεϊ.
Το 1968 συνεργάστηκε και πάλι με τον Ντε Πάλμα για την ταινία «Greetings» και δύο χρόνια μετά, το 1970, στο «Γεια σου Μαμά... Αμερική!».

Το 1973 τράβηξε τα βλέμματα πάνω του όταν εμφανίστηκε στο «Bang the Drum Slowly», ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησε και η συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Χάρβεϊ Καϊτέλ στους «Κακόφημους Δρόμους». Η συνεργασία αυτή οδήγησε σε μια σειρά ταινιών, μεταξύ άλλων: «Ο Ταξιτζής» το 1976, «Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη» το 1977, «Οργισμένο Είδωλο» το 1980 (για την ερμηνεία του κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου), «Βασιλιάς για μια Νύχτα» το 1983, «Τα Καλά Παιδιά» το 1990, «Το Ακρωτήρι του Φόβου» το 1991 και «Καζίνο» το 1995. Σε όλες αυτές τις ταινίες, ο Ντε Νίρο υποδυόταν κάποιον με αντικοινωνική συμπεριφορά. Η ταινία όμως, που τον έκανε ευρέως γνωστό εκτοξεύοντας τη δημοτικότητά του στα ύψη, ήταν «Ο Ταξιτζής», αφήνοντας μια από τις πιο γνωστές ατάκες στην ιστορία του κινηματογράφου, «You talkin' to me?». Το 1974 συμμετείχε στο δεύτερο μέρος του θρυλικού σίκουελ «Ο Νονός», όπου υποδύθηκε τον νεαρό Ντον Βίτο Κορλεόνε. Για την ερμηνεία του κέρδισε Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου.
Το 1978 τον είδαμε στον Ελαφοκυνηγό, ενώ άλλος ένας σημαντικός ρόλος ήταν στο «Once Upon a Time in America», το 1984, όπου υποδύθηκε τον εβραίο γκάνγκστερ «David 'Noodles' Aaronson».

Φοβούμενος πως τέτοιοι ρόλοι είχαν αρχίσει να γίνονται στερεότυπα για αυτόν, ξεκίνησε να επιλέγει διαφορετικούς ρόλους. Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του '80 άρχισε να πρωταγωνιστεί σε πολύπλευρους κωμικούς ρόλους σημειώνοντας και σε αυτούς μεγάλη επιτυχία.
Πρόσφατα τον θαυμάσαμε στην δραματική- κωμική ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», του 2012.

Προσωπική ζωή
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει παντρευτεί δύο φορές. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, την Ντρίνα και τον Ράφαελ, με την πρώτη σύζυγό του, Ντάιαν Άμποτ.
Το 1997 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, με την πρώην αεροσυνοδό Γκρέις Χάιταουερ. Ένα χρόνο αργότερα, το 1998, γεννήθηκε ο γιος τους, Έλιοτ, ενώ λίγους μήνες μετά το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου χωρίς ποτέ να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Το 2004 ανανέωσαν τους όρκους τους και το Δεκέμβριο του 2011 γεννήθηκε η κόρη τους Έλεν Γκέις μέσω παρένθετης μητέρας.
Επίσης, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Ντε Νίρο διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν.

Έχει επενδύσει στα κινηματογραφικά στούντιο TriBeCa Productions, στο ιδιαίτερα δημοφιλές TriBeCa Film Festival καθώς και στα εστιατόρια TriBeCa Grill, Nobu και Layla.

Keywords
Αναζητήσεις
the intern (2015) ο αρχάριος
Τυχαία Θέματα