Τρομερά «καρφιά» για Βενγκέρ από Άλαρνταϊς!

Ανοίγοντας... παλιές κόντρες επέστρεψε στους πάγκους ο Σαμ Άλαρνταϊς, αφού, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σάντερλαντ, έριξε τα «καρφιά» του στον Αρσέν Βενγκέρ!

Ο νυν κόουτς των «μαυρόγατων» που επανήλθε στην προπονητική και ανέλαβε να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό έπειτα από το χείριστο ξεκίνημα που έγινε με τον Ντικ Άντβοκατ, μίλησε για την ομάδα στην οποία έχει... αδυναμία, βάζοντας συνεχώς στόχο να της προκαλεί πίκρα.

«Αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ' όλα όταν ήμουν στη Μπόλτον, ήταν να νικάω την Άρσεναλ. Ο Αρσέν μας... μισούσε και όταν παίζαμε

απέναντί τους, πάντοτε προσπαθούσαμε να τους βάζουμε δύσκολα. Υπήρξε μέρα που δεν μου έδωσε το χέρι στο Χάιμπουρι γιατί είχαμε έρθει ισόπαλοι και δεν του άρεσε.

Τον είχα δει να βγάζει με μανία τη γραβάτα του και να την πετάει κάτω. Τα παίρνει όλα προσωπικά και παίρνει... αέρα. Προσπαθούσε να επηρεάσει τους διαιτητές μέσω των ΜΜΕ. Μάλλον θα ήθελε να μην... κάνουμε τάκλιν όταν είχαν τη μπάλα οι παίκτες του» ήταν τα γεμάτα... δηλητήριο, λόγια του «Big Sam».

Keywords
Τυχαία Θέματα