Τρίτη σερί νίκη για Πλατανία

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Super League πανηγύρισε ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Καλλονής στα Χανιά. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, εξαιτίας της λανθασμένης αποβολής του Χογκ στο 80'.

Το 4-2-3-1 επέλεξαν τόσο ο Γιώργος Παράσχος, όσο και ο Θαλής Θεοδωρίδης με τις δύο ομάδες να ξεκινούν με όρεξη το παιχνίδι. Η Καλλονή όμως ήταν αυτή που κατάφερε νωρίς νωρίς να μπει μπροστά στο σκορ.

Στο 5ο λεπτό, ο Μπαργκάν εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Πλατανιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Κρητικοί απάντησαν σχετικά γρήγορα. Στο 17' από τη σέντρα του Γκνιάτιτς από τα δεξιά, ο Ανγκούλο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Τα βεβιασμένα λάθη των δύο "μονομάχων" στο χώρο του κέντρου, είχαν ως αποτέλεσμα να δούμε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Μεγαλύτερη αναμφίβολα ήταν το δοκάρι του Πλατανιά στο 38' μετά από διαγώνιο σουτ του Γιακουμάκη.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο κλειστό και η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 61'. Αρχικά ο Γιακουμάκης και στη συνέχεια ο Γουνδουλάκης από κοντά όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Χογκ. Η στιγμή που σημάδεψε την αναμέτρηση ήρθε στο 80ο λεπτό. Ο Πλατανιάς έφυγε στην κόντρα και ο Χογκ βγήκε από την περιοχή του για να διώξει τη μπάλα. Ο διαιτητής Σπάθας είδε χέρι στην προσπάθεια του Μαλτέζου κίπερ και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, δίνοντας παράλληλα και φάουλ σε καλό σημείο. Μια απόφαση που όμως φάνηκε να είναι λανθασμένη,πλα στο ριπλέι.

Ο Ανγκούλο εκτέλεσε το φάουλ, ο Δαύκος που μόλις είχε μπει, απέκρουσε ασταθώς και ο Γιακουμάκης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ο Πλατανιάς κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ στα εναπομείναντα λεπτά και να πανηγυρίσει έτσι την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (73' Ιτούα), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (64' Ντίνας), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (64' Μουνάφο), Ανγκούλο

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούπσκι, Καλτσάς, Σαμπά (75' Χατζηδημητρίου), Γεωργίου (83' Δαύκος), Μπαργκάν (67' Μπουρούς), Μανούσος

Keywords
Τυχαία Θέματα