Δείπνο προς τιμή των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου (φωτος)

Δείπνο προς τιμή της αποστολής των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου που θριάμβευσε στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς που έγιναν στο Λος Άντζελες, παρέθεσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στη Λευκωσία.

Ήταν μια εξαιρετική

βραδιά για τους Νικητές της Ζωής, οι οποίοι από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου με τις επιτυχίες τους στο Λος Άντζελες τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο. Η συγκομιδή των 13 χρυσών, 16 αργυρών και 12 χάλκινων μεταλλίων, είναι τα επιτεύγματα των αθλητών μας, που έκαμαν τον φίλαθλο κόσμο του τόπου μας, να νιώσουν ξεχωριστή περηφάνια.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή σας. Το παράδειγμά σας αποδεικνύει περίτρανα σε όλους μας ότι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, με όραμα τη θέληση και την ομαδικότητα, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο κόσμο που αξίζει σε όλους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Προέδρου του ΚΟΑ Δρ Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα.
Τη συνεχή και σταθερή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αλετράρης, ενώ συγχάρηκε την αποστολή λέγοντας: Είσαστε οι πρωταθλητές που μας δώσατε μεγάλη χαρά. Συνεχίστε για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ως ένδειξη εκτίμησης η Γενικής Γραμματέας των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου κ. Ελένη Ρωσσίδου απένειμε τιμητικά φωτογραφικά άλμπουμ από την εκστρατεία της ενοποίησης με τους αθλητές, στην Πρόεδρο του ΚΟΑ, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς και στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, τα συγχαρητήρια του οποίου μετέφερε η Πρόεδρος του ΚΟΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα