Το συγκινητικό ξέσπασμα της Σουάι Ζανγκ (video)

Η Σουάι Ζανγκ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας της σε Grand Slam αποκλείοντας το Νο 2 του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, και μετά το φινάλε... ξέσπασε σε κλάματα (video)!

Η Σουάι Ζανγκ δεν είχε μέχρι πρότινος ούτε μία νίκη σε αγώνα Grand Slam σε 14 προσπάθειές της όμως όλα άλλαξαν για αυτήν εδώ και μερικές ώρες όταν συνάντησε την Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ.

Η Κινέζα τενίστρια, Νο 133 στον κόσμο, σόκαρε την διάσημη αντίπαλό

της (η οποία πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του US Open) νικώντας την 6-4, 6-3 και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκλεψε την παράσταση όταν ξέσπασε σε λυγμούς.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει την Λι Να (ήταν παρτενέρ της στο διπλό γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012) για τη βοήθεια που της έδωσε:

"Η Λι Να είναι σπουδαία παίκτρια, με βοήθησε πολύ και πρέπει να την ευχαριστήσω. Βοηθάει πάντα τους νεαρούς αθλητές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή και του γονείς μου αλλά και όσους με υποστήριξαν.

Σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου... το να νικάω μία παίκτρια που είναι στο Νο 2 στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη", δήλωσε η Σουάι Ζανγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα