Καζαμίας: «Δεν αξίζαμε ούτε τον βαθμό» (ηχητικό)

Από το γραφείο τύπου της Νέας Σαλαμίνας ο Γιώργος Καζαμίας σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο , παραδέχθηκε ότι δεν άξιζαν ούτε τον βαθμό απέναντι στην Πάφο , ενώ έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

« Δεν δείξαμε το καλό πρόσωπο μας και δεν αξίζαμε βαθμό. Όμως το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στο τέλος μας στεναχώρησε. Μας προβλημάτισέ η εικόνα της ομάδας. Να κρατήσουμε όμως ότι σε μια άσχημη μέρα, δεν χάσαμε και

θα μπορούσε ακόμη και να κερδίζαμε.

Για τις δηλώσεις Ντε Γιονκε: Δεν υπήρξε καμία ειρωνεία από τον προπονητή μας. Αναγνωρίζει απλά τη δουλειά του Μάκη Παπαϊωάννου. Η συνεργασία τους άλλωστε είναι άριστη. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Σέβεται απλά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε τεχνικό μας .

Για ενίσχυση : Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο και ούτε είμαστε κοντά σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Μπορεί να γίνει μετεγγραφή και μπορεί όχι.

Με ΑΕΚ: θα πάμε την Κυριακή με στόχο τη νίκη για να κρατηθούμε στην εξάδα. Όπως κάναμε και στον Ά γύρο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να γεμισει το γήπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα