«Το εντονότερο ενδιαφέρον για Φλαμινί ο Ολυμπιακός»

Ακριβώς μια βδομάδα απομένει για την προθεσμία των ομάδων να υπογράψουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές και τα σενάρια συνεχίζονται! Έντονο ενδιαφέρον για τον Ματιέ Φλαμινί δείχνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την αγγλική Telegraph.

Όσο υπάρχει ακόμη καιρός για μεταγραφές, έστω και ελεύθερων ποδοσφαιριστών, τόσο τα μεταγραφικά σενάρια θα συνεχίζονται

για τον Ολυμπιακό. Η προθεσμία για υπογραφές παικτών που δεν ανήκουν πλέον σε κάποια ομάδα εκπνέει την επόμενη Παρασκευή (9 Σεπτεμβρίου) και η αγγλική Daily Telegraph επαναφέρει ένα μεταγραφικό σενάριο που έχει «παίξει» και κατά το παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Άγγλων, οι πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν αυτές τις μέρες έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί. Ο 32χρονος κεντρικός χαφ με σπουδαία καριέρα σε Άρσεναλ και Μίλαν είναι πλέον ελεύθερος, με τις Κρίσταλ Πάλας, Ρόμα και Μίλαν να είναι ορισμένες από τις ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, η Telegraph τονίζει ότι το εντονότερο μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για τον Μασσαλό μέσο το έχει δείξει ο Ολυμπιακός!

Το δημοσίευμα μάλιστα σημειώνει ότι ο ο μάνατζερ του παίκτη βρέθηκε στην Αθήνα αυτή την εβομάδα, μετά την πρόσκληση των «ερυθρόλευκων» για να του παρουσιάσουν την πρότασή τους. Ωστόσο, επισημαίνεται παράλληλα πως ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία απόφαση από την πλευρά του Γάλλου ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές με τους «κανονιέρηδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα