Περίεργες δηλώσεις για την εμπλοκή Μαρινάκη στη Νότιγχαμ

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Ελ Χασαουί, έκανε κάποιες... περίεργες δηλώσεις σχετικά με την αγορά του συλλόγου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε συνέντευξή του ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ ρωτήθηκε για τα αγωνιστικά θέματα του αγγλικού συλλόγου, αλλά και για τις εξελίξεις σχετικά με την πώληση της ομάδας στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Και όσα είπε δημιουργούν ερωτήματα.

«Δεν έχουμε κάποια πληροφορία από την ομοσπονδία, αν ο κόσμος στην

Ελλάδα λέει πως η συμφωνία δε θα προχωρήσει τότε εμείς θα συνεχίσουμε» είπε αρχικά ο Ελ Χασαουί.

«Δε θα αφήσω την ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλοι να ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή, όμως αν στο μέλλον μου δώσουν το κατάλληλο ποσό θα δούμε. Δεν θέλω όμως να πουλήσω τον σύλλογο σε κανέναν, παρά μόνο στον κατάλληλο άνθρωπο. Θέλω να ξέρω τι θα κάνουν για την ομάδα» συμπλήρωσε.

Όσο για την προσπάθεια της Φόρεστ να κερδίσει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, το αφεντικό της ομάδας τόνισε: «Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι αυτή τη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι πιο πολλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ είναι ισοδύναμες. Δε νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Καταλαβαίνω πως και άλλοι σύλλογοι επένδυσαν πολλά λεφτά».

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα