Το έφερε τούμπα με Μπερμπάτοφ

Με γκολ του Ρόμπερτ Μακ στο 90ό λεπτό, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα δεδομένα στο Περιστέρι και επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου και επανήλθε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άνοιξε λογαριασμό ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του ματς ανάγκασε τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο,

έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Παρά την υπεροχή του, ωστόσο, ο "δικέφαλος" δεν κατάφερε αυτό το διάστημα να φτιάξει την πολύ μεγάλη φάση.

Στο 9' ο Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή του Γκορμπούνοφ και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Ουσέρο και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 22' και πάλι ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

Ο Αθανασιάδης έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 25', όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Μακ για ελάχιστα εκατοστά δεν πρόλαβε την μπάλα για την σπρώξει στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να ισορροπήσει, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν του το επέτρεπε.

Στο 33', μάλιστα, ο Κάτσε με κεραυνό από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και λίγο αργότερα ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι επειδή έσκασε κροτίδα κοντά στον Πέλκα, την στιγμή που ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήγε να εκτελέσει κόρνερ.

Η πρώτη φορά που ο Ολσεν έπιασε την μπάλα ήταν στο 41', για να μπλοκάρει σουτ του Στόιτσεφ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Ενα σουτ του Ούμπιδες στο 49' που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ολσεν ήταν η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 52' ο Μακ απείλησε με μονοκόματο σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Ατρόμητος στην επανάληψη ήταν πιο δραστήριος απ' ότι στο πρώτο μέρος και κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκε στο 63'. Ο Ναπολεόνι βρήκε τον Ούμπιδες, ο οποίος με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ολσεν.

Στο μεταξύ, ο Τούντορ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και τον Μπερμπάτοφ και τον Ζάιρο και ο Βούλγαρος λίγα λεπτά αργότερα τον δικαίωσε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ηταν το 72ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Κάτσε και κεφαλιά του Τζαβέλλα, ο Μπερμπάτοφ με κοντινή προβολή έγραψε το 1-1.

Στο 76' ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Ναπολεόνι σούταρε, ο Ολσεν απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Ουσέρο με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του "δικεφάλου" κατάφερε να αστοχήσει. Σε μία περίεργη φάση στο 80' ο Ουσέρο σέντραρε, ο Ολσεν μπερδεύτηκε, αλλά τελευταία στιγμή απέφυγε το αυτογκόλ.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Λαζαρίδης δεν είδε τον Γκορμπούνοφ που ήταν εκτός εστίας, γύρισε την μπάλα, όμως, τελευταία στιγμή ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απομάκρυνε. Οπως ήταν φυσιολογικό, ωστόσο, ο Καλογερόπουλος υπέδειξε έμμεσο στην μικρή περιοχή το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ο Σάμπο στο 86' βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και στο 90' ο ΠΑΟΚ με σουτ από το σημείο του πέναλτι χάρισε στον Δικέφαλο τη νίκη.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Στόιτσεφ (46' Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μπρίτο (58' Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ (70' Σάμπο), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης (65' Ζάιρο).

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Στόιτσεφ (46' Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μπρίτο (58' Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ (70' Σάμπο), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης (65' Ζάιρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα