Μακριά από το Τσίρειο ζαλίζεται…

Το επιβεβαίωσε και σήμερα μέσα στο Παφιακό, αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς. Η ΑΕΛ σε ακόμα μια εκτός έδρας αναμέτρηση, υστέρησε και μοιραία επέστρεψε στη Λεμεσό με τον πόντο. Η αδυναμία να σκοράρει είναι επίσης ένα μεγάλο θέμα για τους κίτρινους, αφού σε τρία παιγνίδια δεν πέτυχαν κανένα τέρμα. Το συγκεκριμένο φαινόμενο, όμως, παρατηρήθηκε και στο Τσίρειο, αφού σε σύνολο πέντε αγώνων, η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου πέτυχε μόλις δυο τέρματα!

Στο

σημερινό αγώνα, η ΑΕΛ πήγε με μοναδικό στόχο τη νίκη, αλλά το πλάνο και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών σε καμία περίπτωση δεν δήλωνε κάτι τέτοιο. Τρεις φάσης δημιούργησε όλες και όλες η ομάδα της Λεμεσού, μια στο πρώτο ημίχρονο με τον Σεμά και δυο στην επανάληψη με τους Σαρδινέρο και Σαμπού. Όσες φορές απείλησε, απειλήθηκε, αλλά ευτυχώς για το συγκρότημα του Χριστοφόρου, οι αντίπαλοι ήταν επίσης άστοχοι.

Η ΑΕΛ προς το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σταύρου. Παράβαση υπήρχε και μαζί κόκκινη (τελευταίος παίκτης), αλλά ήταν εκτός περιοχής.

Όπως και να ‘χει η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου σε ακόμα έναν αγώνα και τούτο είναι που πρέπει να προσέξουν οι υπεύθυνοι, προκειμένου να βελτιώσουν τα κακώς έχοντα και να παρουσιάσουν ένα σύνολο που να το ευχαριστιέται ο κόσμος.

Αποχώρησε ο Σιέλης

Ο Βαλεντίνος Σιέλης αποχώρησε τραυματίας και όπως φάνηκε υπέστη θλάση. Αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα