Το έφερε Τούμπα και ας ήταν... άδεια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ με ανατροπή του σκορ και μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ
Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα και έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στη διαδικασία των πλέι οφ. Εξαιρετικό το νικητήριο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά από τον

Μυστακίδη.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν καλύτερα κι άγχωσαν την αντίπαλη άμυνα. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 16’ όταν ο Μάνταλος άλλαξε την απόφασή του, δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ (χέρι του Λέοβατς) κι έπειτα από υπόδειξη του βοηθού σφύριξε -σύμφωνα με τη μετάδοση της Nova- επιθετικό φάουλ του Τζεμπούρ. Επιθετικό φάουλ δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά.

Ο Κολοβέτσιος είναι ακάλυπτος αλλά η μπάλα πάει κατευθείαν στο χέρι του Λέοβατς, άρα ο διαιτητής κακώς άλλαξε απόφαση. Στη συνέχεια ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε κι έφτιαξε ευκαιρίες, όμως ο Μπαρόχα ήταν σε ετοιμότητα. Αντίθετα, ο Γλύκος τα έκανε… μαντάρα στο 44’ και ο Γιόχανσον άνοιξε το σκορ πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Έχοντας το προβάδισμα η Ένωση μπήκε αρκετά συντηρητικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, όμως ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε τη λύση στην ομάδα του με υπέροχο σουτ στο 64’. Το ματς στη συνέχεια χάλασε κι ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα μείνει μέχρι το τέλος, ο Μυστακίδης άλλαξε τα δεδομένα. Ο νεαρός επιθετικός, λίγο μετά την είσοδό του, εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Τζαβέλλα, αλλά και τη χαλαρότητα του Σοϊλέδη κι με εξαιρετική κεφαλιά κρέμασε τον Μπαρόχα (85’) χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Απέφυγε τα χειρότερα
Η απίστευτη νέα γκέλα του Στιλ (όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας) έδωσε… απ’ το πουθενά προβάδισμα στον Πανιώνιο (με τον Ανσαριφάρντ να χρίζεται σκόρερ), αλλά λίγο αργότερα ο Λέτο πέτυχε γκολάρα (με εκπληκτικό γυριστό σουτ) και έσωσε την ομάδα του για το τελικό 1-1.

Από ένα δοκάρι (πιο «γεμάτο» για τους πράσινους) είχαν οι δύο ομάδες, με τον Μπεργκ και τον Μπακασέτα αντίστοιχα. Για τρίτη φορά φέτος, οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχασαν απέναντι στο τριφύλλι. Στην εκπνοή του αγώνα, ο Μολέδο έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους φιλοξενουμένους, βγάζοντας πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπαργκάν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η ειδική βαθμολογία
1.ΠΑΟΚ 3
2. Παναθηναϊκός 3
3. ΑΕΚ 2
4. Πανιώνιος 1

Keywords
Τυχαία Θέματα