Το έχουν σίγουρο για Σάλαϊ και ΑΠΟΕΛ οι Ούγγροι (δηλώσεις)

Για σίγουρη μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ τον Ρόναλντ Σαλαϊ μιλούν οι Ούγγροι. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ο οποίος ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας αγωνιζόταν δανεικός στο Παλέρμο και σύμφωνα με τον μάνατζερ του, όλα μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε μια μέρα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο μάνατζερ του αλλά και ο ποδοσφαιριστής:

«Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για εβδομάδες. Είμαι περήφανος να πω, πως ο πρόεδρος

της ομάδας της Λευκωσίας μίλησε με ενθουσιασμό για τον ποδοσφαιριστή μας, και θέλει να πάρει τον Σαλαϊ και το ταλέντο του. Έτσι έπρεπε να συμφωνήσουμε με τον παίκτη και την ομάδα αρκετά γρήγορα σε όλα. Μπορώ να πω πως οι δυο ομάδες μπορούν να τα βρουν σε 24ώρες. Δουλεύουμε σ’ αυτό. Το ποσό δεν είναι πρόβλημα πλέον αλλά ο τρόπος αποπληρωμής. Η ομάδα του μπορεί να νιώθει περήφανη γιατί ένα δικό της παιδί θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γεράσιμος Ζαπατίνας.

«Για την ώρα δεν σκέφτομαι κάτι, αλλά η ιδέα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ρεάλ και Τότεναμ είναι εκπληκτικό. Έχω μια εξαιρετική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, και πιστεύω πως θα πάρω την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Ελπίζω όλα να τελειώσουν γρήγορα», τόνισε με την σειρά του ο Ρόναλντ Σάλαϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα