Άλλες 4 συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λάρνακα

Άλλα τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (23/8/2017) κατά τη διάρκεια προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας, στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ΓΣΖ.

Πρόκειται για δύο 28χρονους, ένα 27χρονο και ένα 30χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Το πρωί σήμερα, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν

ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, άλλα πέντε πρόσωπα, τρία από τα οποία τελούν υπό τριήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα που εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 7.30μ.μ. της περασμένης Τετάρτης, όταν περίπου 50 οπαδοί της Ανόρθωσης, που βρίσκονταν στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», όπου διεξαγόταν ο αγώνας φούτσαλ, μεταξύ της ομάδας τους και της Wrexham Ουαλίας, φέρονται να κινήθηκαν προς το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ και να έριξαν πέτρες και αντικείμενα προς τους περίπου 50 οπαδούς της ΑΕΚ, που παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας τους. Αποτέλεσμα ήταν η αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ανταπέδωσαν τον πετροβολισμό.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα