Ο Ζιντάν έβαλε το χέρι του στη φωτιά για Ρονάλντο

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης "καίγονται" να μάθουν αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα τους και ο Ζινεντίν Ζιντάν τους "έφτιαξε" με την απάντησή του.

Πριν λίγες ημέρες ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ που τον κρατάει στο "Bernabeu" μέχρι το 2020 και γέμισε με χαρά τους φίλους της ομάδας, όμως αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και αυτό γιατί είναι πολλά τα διεθνή ΜΜΕ

που επιμένουν πως ο CR7 έχει στην άκρη του μυαλού του τη φυγή από την Ρεάλ ελέω του μπλεξίματός του με την ισπανική εφορία τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος πάντως ο "Ζιζού" ήταν προάγγελος καλών ειδήσεων το μεσημέρι του Σαββάτου αφού στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε (ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Βαλένθια) ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν θέλω να μιλήσω για την ανανέωση του Κριστιάνο και τα χρήματα που θα πάρει. Αν θέλετε κάντε μου ερωτήσεις για το ματς. Αυτό είναι θέμα του Κριστιάνο και του συλλόγου.

Αν θέλετε πάντως την άποψή μου, ο Κριστιάνο είναι εδώ και δεν φεύγει. Εδώ είναι ο σύλλογός του, εδώ είναι η πόλη του. Είναι ευχαριστημένος με όλα όσα έχει εδώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα