Το "Life Changing Ideas" ξεκινά δυναμικά με τον Gareth Jones

Ο ομιλητής είναι στη λίστα “Thinkers50” και θα μιλήσει για την Ηγεσία

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών "Life Changing Ideas" παρουσιάζει τον πρώτο ομιλητή-γκουρού την ερχόμενη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του London Business School, Gareth Jones,

ο οποίος θεωρείται ειδικός στους τομείς της οργάνωσης, της ηγεσίας και της αλλαγής ενός οργανισμού. Ο Jones έχει διαπρέψει τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και στον επιχειρηματικό, ενώ έχει περιληφθεί κατ' επανάληψη στον κατάλογο των "Thinkers50", των πιο διακεκριμένων στοχαστών στον κόσμο.

Στα πλαίσια του “Life Changing Ideas”, ο Jones θα επικεντρωθεί στο θέμα της Ηγεσίας και θα μοιραστεί μαζί μας σύγχρονες ιδέες και πρακτικές για την ανάπτυξη ηγετικών προσόντων, με έμφαση στους αυθεντικούς ηγέτες και τους αυθεντικούς οργανισμούς. Θα καταπιαστεί με την αυθεντικότητα ενός οργανισμού, καθώς και με την πρόσθετη αξία που πηγάζει από την ειλικρίνεια και το σεβασμό της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, και τη χρησιμότητα των απλών και ξεκάθαρων κανόνων, μακριά από αχρείαστη γραφειοκρατία. Σύμφωνα με τον Jones, «οι αποτελεσματικοί ηγέτες είναι αυθεντικοί: αυτοί αναδεικνύουν τις ατομικές ικανότητες του καθενός, βοηθώντας τους να εμπλακούν ουσιαστικά [στον οργανισμό] με τις καρδιές, τα μυαλά και τις ψυχές του».

Το “Life Changing Ideas” είναι μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό την Ελληνική Τράπεζα, μέσω της οποίας ο οικονομικός κόσμος της Κύπρου, και όχι μόνο, θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να ακούσει έξι γκουρού του μάνατζμεντ και της επιχειρηματικότητας. «Η σειρά υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή μας. Αυτό ισχύει για φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημίων, καθώς επίσης και όλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου», ανάφερε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Globaltraining, Οδυσσέας Χριστοδούλου. «Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε μέσω της σειράς αυτής στο νέο κύκλο ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας και στην έμπνευση της νέας γενιάς μάνατζερ", επισήμανε η συντονίστρια της σειράς, Μάρω Φτελλέχα. «Απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους, φοιτητές, και μέλη διοικήσεων», πρόσθεσε.

Τη σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” στηρίζουν οι ΟΠΑΠ Κύπρου και Wargaming, και η κάβα Spectus. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Sigmalive και το περιοδικό Capital Today.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και ηλεκτρονικές κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα