«Ηγεσία με επίγνωση», σεμινάριο της ΑΝΑΔ στο UCLAN Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus οργανώνει σεμινάριο με επίκεντρο θέματα ηγεσίας το οποίο είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανθρώπινου Δυναμικού και φέρει τίτλο: Ηγεσία με Επίγνωση (Mindful Leadership). To σεμινάριο θα λάβει χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, από τις 9.00 πμ μέχρι 4.00 μ.μ.

Στον επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης κοινωνίας που ζούμε, συναντούμε καινοτόμα προβλήματα για τα οποία δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις και τα άτομα που βρίσκονται σε θέσεις ηγεσίας

πρέπει να δρουν με ταχύτητα έτσι ώστε να τα αντιμετωπίζουν με επιτυχία. Οι ηγέτες, συγκεκριμένα, πρέπει να διαχειρίζονται ομάδες εργαζομένων με αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν αβέβαιες καταστάσεις και συνθήκες όπου αυξάνονται τα επίπεδα άγχους και υπάρχει δυσκολία στη εξεύρεση κατάλληλων λύσεων.

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο σεμινάρια τα οποία θα καταστήσουν ικανούς τους ηγέτες να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και προσεγγίσεις επίγνωσης που θα τους βοηθήσουν να δρουν αποτελεσματικά σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Αυτές οι προσεγγίσεις αναπτύσσουν την ικανότητα για εστίαση στην παρούσα πραγματικότητα, διατήρηση διαύγειας και προσήλωσης σε στόχους.

Το πρόγραμμα είναι διαθεματικό και απευθύνεται σε άτομα που κατέχουν ηγετικές θέσεις στην εργασία τους και είναι υπεύθυνα για το προσωπικό, επαγγελματίες στην εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και εκπαιδεύτρια θα είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus Δρ. Μαρία Ζένιου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.uclancyprus.ac.cy. Για να εγγραφείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00.

Keywords
Τυχαία Θέματα