Οι νικητές της Κάντρι μουσικής

Ο Γκαρθ Μπρουκς, η Κάρι Άντεργουντ, η Μάρεν Μορίς και οι Brothers Osborne ήταν οι μεγάλοι νικητές της 50ης τελετής απονομής των βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA).

Η βραδιά στην Bridgestone Arena στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ είχε τα πάντα, ερμηνείες από τα αστέρια της κάντρι μουσικής, εντυπωσιακή εμφάνιση

έκπληξη της ντίβας της R&B Beyonce και το ντουέτο της με τις «Dixie Chicks» και τους παρουσιαστές, τραγουδιστές Μπραντ Πέσλεϊ και Κάρι Άντεργουντ να λένε αστεία για την πολιτική, τα Wikileaks και το χωρισμό των Μραντ Πιτ και Ανζελίνα Τζολί.

«Έχουμε βαρεθεί τόσο την πολιτική, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα κερδίσει» είπαν και οι δύο τραγουδιστές της κάντρι οι οποίοι ήταν για ένατη χρονιά παρουσιαστές στην τελετή απονομής των βραβείων της CMA. Σε κάποια στιγμή ο Πέσλεϊ αποκάλεσε την συμπαρουσιάστριά του «κακιά γυναίκα» σατιρίζοντας τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γκαρθ Μπρουκς, τραγουδιστής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός, ο οποίος επέστρεψε στην κάντρι μουσική σκηνή πέρσι μετά από 13χρονη απουσία, κέρδισε το βραβείο Entertainer of the Year 2016 με συνυποψήφιους τους Κάρι Άντεργουντ, Κρις Στάπλετον, Κιθ Ούρμπαν και τον περσινό νικητή Λουκ Μπράιαν.

«Είμαστε τόσο τυχεροί που είμαστε μέρος αυτού που λέγεται κάντρι μουσική» φώναξε παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Τέιλορ Σουίφτ.

Η Ντόλι Πάρτον τιμήθηκε με το βραβείο Συνολικής Προσφοράς Willie Nelson. Το βραβείο της παρέδωσαν οι Ρέμπα Μακεντάιρ, Κάρι Άντεργουντ, Κέισι Μασγκρέιβς και Τζένιφερ Νέτλες οι οποίες ερμήνευσαν τις μεγάλες επιτυχίες της από το «Jollene» έως το «I will always love you».

«Είναι τιμή μου, με κάνει να νιώθω καλά, να αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει. Το γεγονός ότι όλες αυτές οι νέες γυναίκες και όλα αυτά τα νεαρά αστέρια λένε ότι τους ενέπνευσα με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά καλά» είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κλάψω, αλλά δεν θέλω να χαλάσουν οι βλεφαρίδες μου».

«Ελπίζω να μην νομίζουν ότι θα αποσυρθώ, επειδή μου έδωσαν το βραβείο Συνολικής Προσφοράς» σημείωσε.

Ο Κρις Στάπλετον παρέλαβε δύο βραβεία, καλύτερου τραγουδιστή και καλύτερου βίντεο κλιπ (Fire Away).

Η Κάρι Άντεργουντ κέρδισε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας, το οποίο παραλάμβανε κάθε χρόνο από το 2010 η Μιράντα Λαμπέρτ.

Ο Έρικ Τσερτς παρέλαβε το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς για το «Mr. Misunderstood» και η Μάρεν Μορίς κέρδισε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Το βραβείο για το καλύτερο σινγκλ παρέλαβε ο Τόμας Ρετ για το «Die a Happy Man». «Πρέπει να ευχαριστήσω πρώτα τον Κύριο… την όμορφη σύζυγό μου με το μπλε φόρεμα, ήταν η έμπνευσή μου γι αυτό το τραγούδι» είπε.

Το βραβείο καλύτερο τραγούδι της χρονιάς κέρδισε η Λόρι Μακένα για το «Humble and Kind» το οποίο έγραψε για το Τιμ Μακγκρόου.

Ο Κένι Τσέσνι κέρδισε το βραβείο Pinnacle. Το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος φωνητικών παρέλαβαν οι Little Big Town και οι Brothers Osborne κέρδισαν το βραβείο καλύτερου ντουέτου φωνητικών. Οι Ελ Κινγκ και Ντιρκς Μπέντλεϊ κέρδισαν το βραβείο για την καλύτερη μουσική συνεργασία της χρονιάς.

Ο Κρις Στάπλετον και ο Ντουάιτ Γιόακαμ ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία μοναδική διασκευή του «Seven Spanish Angels» που ερμήνευσαν πρώτη φορά το 1984 ο Γουίλι Νέλσον και ο Ρέι Τσαρλς το 1984.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές, μεταξύ άλλων οι Μάθιου Μακόναχι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Νικόλ Κίντμαν, Λίλι Τόμλιν, Σάρον Στόουν, Ολίβια Νιούτον –Τζον, Λόρι Χερνάντεζ, Γκάμπι Ντάγκλας, Άλι Ράισμαν και Σιμόν Μπάιλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα