Cavaway Wine, Drinks Trading συνεργασία με Κτήμα Γερόλεμο

Αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της Cavaway Wine and Drinks Trading Company και του κτήματος Γερόλεμο.

Η εταιρεία Cavaway Wines and Drinks Trading Company στα πλαίσια ανάπτυξης των νέων συνεργασιών της, ανακοίνωσε επίσημα την αποκλειστική συνεργασία με το Κτήμα Γερόλεμο.

Αυτή η πρόσφατη συνεργασία επεκτείνει τους ορίζοντες

και αναδεικνύει την δυναμικότητα και υπεροχή της εταιρείας Cavaway, η οποία αναπτύσσεται ραγδαία στον κλάδο.

Το κτήμα Γερόλεμο βρίσκεται κοντά στο Όμοδος σε υψόμετρο 900 μέτρων, σε ένα έφορο έδαφος στην καρδιά της περιοχής που είναι φημισμένη για την οινοπαραγωγή.

Αυτό το οικογενειακό αλλά παράλληλα μοντέρνο και σύγχρονο οινοποιείο προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τις διάφορες ποικιλίες κρασιών στην αίθουσα γευσιγνωσίας, να πληροφορηθούν σχετικά με την βιολογική καλλιέργεια των αμπελώνων, τα “μυστικά” του κρασιού καθώς και ξεναγηθούν στους χώρους του οινοποιείου.

Τα περισσότερα του κρασιά έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνής διαγωνισμούς όπως το International Wine and Spirits Competition και το Decanter World Wine Awards , καθώς και στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε και να απολαύσετε τα πολυβραβευμένα κρασιά Κτήμα Γερόλεμο από την Cavaway Wine and Drinks Trading Company στην Λάρνακα.

Keywords
Αναζητήσεις
cavaway
Τυχαία Θέματα