Τη ζωή μου αγαπώ, πάντα τη ζώνη μου φορώ!

Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Γερμασόγειας και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την Οδική Ασφάλεια

Η εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτέλεσε την κορύφωση των ενεργειών για την Οδική Ασφάλεια στα σχολεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Με θέμα «Τη ζωή μου αγαπώ,

πάντα τη ζώνη μου φορώ!» προγραμματίστηκε ένα δεκαπενθήμερο δράσεων στο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας, με επικέντρωση στην επιμόρφωση των παιδιών, ως επιβάτες οχημάτων. Τα παιδιά είναι άλλωστε και οι πιο ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου.

Η Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας που διεξάγεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στηρίζεται σε μία συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων και των επιπτώσεών τους, μέσα από τη δημιουργία ορθής οδικής συνείδησης και κουλτούρας στους μαθητές. Όλοι οι άνθρωποι της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μοιράζονται στιγμές περηφάνειας που η εταιρεία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συμβάλλει ενεργά σε μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές.

Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο Επιθεωρητής του Σχολείου κ. Ανδρέας Θεοδωρίδης, ο Βοηθός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, κ. Φίλιππος Παπαηλία και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Χρίστος Τόφας.

Keywords
Τυχαία Θέματα