Castle Residences: περιτριγυρισμένα από θάλασσα

Πολυαναμενόμενα και ιδιαίτερα δημοφιλή, τα μοναδικά ανά τη Μεσόγειο διαμερίσματα «μέσα» στη θάλασσα διατίθενται πλέον προς πώληση.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Castle Residences περιβάλλεται από θάλασσα. Η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένο, γίνεται μέσω ιδιωτικής γέφυρας, ενώ βρίσκεται μόνο μερικά βήματα μακριά από την παραλία. Με μοναδική, απρόσκοπτη θέα στη Μαρίνα, στη θάλασσα και στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού, οι 61 πολυτελείς κατοικίες ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες κατοικίες της Κύπρου,

χάρη στην προνομιούχα θέση τους. Το σπα και το γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού, οι πολυτελείς εγκαταστάσεις σκαφών, καθώς και μία πλούσια επιλογή εστιατορίων και καταστημάτων βρίσκονται μόνο μερικά βήματα μακριά.

Η τελευταία αυτή οικιστική ανάπτυξη του Έργου προσφέρει μία ύστατη ευκαιρία στους αγοραστές να αποκτήσουν ένα διαμέρισμα στην πιο συναρπαστική μαρίνα της περιοχής. Όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα της Μαρίνας Λεμεσού έχουν ήδη πωληθεί, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στο οικιστικό συγκρότημα Nireas Residences στο παραθαλάσσιο μέτωπο.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σταθερή επιτυχία των πωλήσεων των ακινήτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Ανδρέας Χριστοδουλίδης, επιβεβαίωσε εκ νέου ότι «μια κατοικία ‘μέσα’ στη θάλασσα της Μαρίνας, και σε τέτοια ελκυστική τιμή, αποτελεί μια σπάνια πρόταση. Τέτοιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται καθημερινά και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι το αγοραστικό κοινό θα υποδεχτεί με ενθουσιασμό το μοναδικό αυτό προϊόν. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στο οικιστικό συγκρότημα του Έργου: το πολύτιμο κόσμημα στο στέμμα της Μαρίνας Λεμεσού. Είμαστε πολύ περήφανοι που το κατασκευαστικό στάδιο κορυφώνεται με τέτοια επιτυχία!»

Τα ευρύχωρα διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων στο συγκρότημα Castle Residences ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε αγοραστή, ενώ επωφελούνται από το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας Λεμεσού και τις υπηρεσίες concierge που προσφέρει. Οι ένοικοι έχουν αποκλειστική πρόσβαση στη θάλασσα, στους κοινόχρηστους χώρους και τις πισίνες, απολαμβάνοντας παράλληλα στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο και προνομιούχα θέση ελλιμενισμού, παρακείμενη στο κτίριο.

Οι κατοικίες της Μαρίνας Λεμεσού έχουν ήδη προσελκύσει αγοραστές πέραν των 27 διαφορετικών εθνικοτήτων. Ορισμένες ετοιμοπαράδοτες επαύλεις με ιδιωτική θέση ελλιμενισμού είναι επίσης διαθέσιμες προς πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυτελή διαμερίσματα του Castle Residences ή για να κλείσετε ραντεβού για ξενάγηση στις πολυτελείς κατοικίες, επικοινωνήστε στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα