Τη βρίσκει εκτός έδρας η Σαλαμίνα…

Πέτυχε τη 2η νίκη της μακριά από το «Αμμόχωστος»

ΕΡΜΗΣ 1
49΄ Μασίνουα
Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2
21΄ αυτ. Αρτάμπε, 56΄ Κολοκούδιας

Της πάνε τα εκτός έδρας παιχνίδια… Η Ν. Σαλαμίνα πέτυχε τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 2-1 τον Ερμή, ενώ είχε πανηγυρίσει πρώτη φορά στο Παφιακό επί της ΑΕΖ. Με «ήρωα» τον τερματοφύλακα Βεσελόφσκι και σκόρερ του νικητήριου τον Κολοκούδια, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τρεις βαθμούς κι έφτασαν τους εννιά, ενώ ο Ερμής έμεινε στους 13β.
Το α΄ ημίχρονο ήταν περίπου

ισοζυγισμένο. Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ο ρυθμός στη συνέχεια ανέβηκε και η Ν. Σαλαμίνα ήταν ελαφρώς καλύτερη ανοίγοντας το σκορ και χάνοντας πιο μεγάλες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι στο 11΄ πλησίασαν στο γκολ με τον Πεδρίτο, ο οποίος μόνος με τον Στυλιανού έστειλε την μπάλα έξω. Στο 21΄ όμως ήλθε το γκολ για τη Σαλαμίνα με αυτογκόλ του Αρτάμπε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε κόρνερ του Τζούρτζουριτς. Ο Πεδρίτο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 38΄, όταν το σουτ του απέκρουσε ο Στυλιανού.
Οι καλύτερες στιγμές του Ερμή ήταν στο 9΄, όταν σουτ του Ντομινίκ έφυγε ψηλά, ενώ στο 26΄ ο Βεσελόφσκι είπε «όχι» στον Ντομινίκ από κοντινή απόσταση.

Το β΄ μέρος
Συγκινήσεις και γκολ πρόσφερε ο αγώνας στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Ο Ερμής ισοφάρισε στο 49΄ με κεφαλιά του Μασίνουα (είχε μπει αλλαγή), αλλά δεν χάρηκε για πολύ, καθώς στο 56΄ ο Κολοκούδιας ανενόχλητος με κεφαλιά (αφού είχε χάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ευκαιρία), έδωσε ξανά προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Ο Ερμής στο 68΄ απείλησε με ισοφάριση, αλλά ο Βεσελόφσκι πάλι σταμάτησε το σουτ του Μαρτίνιουκ. Οι γηπεδούχοι έχοντας κάνει νωρίς και τις τρεις αλλαγές έριξαν τις δυνάμεις τους στην επίθεση, με τη Σαλαμίνα να κλείνει χώρους και να κυνηγά τις αντεπιθέσεις. Παράλληλα ο Βεργέτης ενίσχυσε τη μεσαία γραμμή του βάζοντας τον Φούσκο κι αποσύροντας έναν επιθετικό, (Μάατσι).

Ο Σλοβάκος κίπερ της Σαλαμίνας Βεσελόφσκι δήλωσε «παρών» σε δυο μακρινά σουτ του Μαρτίνιουκ (67΄, 83΄), ενώ στο 89΄ έκανε άλλη μια σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Αντωνίου.
Στις αντεπιθέσεις η Σαλαμίνα δεν είχε καλά τελειώματα με Φούσκο και Κολοκούδια για να «τελειώσει» το παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Αθανασίου (Κ. Κυριάκου, Π. Πέτρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντομινίκ/ Αμπελάιρας, Κωνσταντίνου, Κολοκούδιας

ΕΡΜΗΣ : Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Χριστοφή, Μπεγκά, Μπάουμαν (46΄ Μασίνουα), Μαρτίνιουκ, Άλμπα (66΄ Χόι), Αρτάμπε (73΄ Αντωνίου), Ντε Μέλο, Ντομινίκ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς, Αμπελάιρας, Πεδρίτο (78΄Κωνσταντίνου), Μάατσι (83΄Φούσκο), Κολοκούδιας (90+2΄ Μακρίεφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα