Τι τρέχει με τον Τζον Χαμ και την Τζένι Σλέιτε;

Ο Τζον Χαμ είναι ένας από τους πιο διάσημους θαυμαστές της ομάδας μπέιζμπολ Σεντ Λούις Κάρντιναλς και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε μαζί με την κωμική ηθοποιό Τζένι Σλέιτε την ώρα που έφευγαν από μία κινηματογραφική αίθουσα, φορώντας λευκό καπελάκι της αγαπημένης του ομάδας.

Τόσο ο 46χρονος όσο και η 35χρονη Σλέιτε μέχρι πρόσφατα δήλωναν ελεύθεροι και ωραίοι. Η Τζένι, μέχρι τον Φεβρουάριο, διατηρούσε σχέση με τον Κάπτεν Αμέρικα, Κρις Έβανς και όπως είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό New York

«η περασμένη χρονιά ήταν γιγαντιαία, ήταν μεγάλη χρονιά για την καρδιά μου». Από την άλλη, ο μίστερ Μαντ Μεν διατηρούσε για πολλά χρόνια δεσμό με τη συγγραφέα και ηθοποιό Τζέννιφερ Οβέστφελντ, με την οποία όμως χώρισε το 2015.

Φέτος, όμως, ο Χαμ και η Σλέιτε φωτογραφήθηκαν σε ένα πάρτι, όχι σαν ζευγάρι, αλλά σαν δύο άνθρωποι που έτυχε να βρεθούν στο ίδιο πάρτι και είπαν να φωτογραφηθούν.

Πάντως και οι δυο παίζουν στην ταινία Aardvark, είναι και οι δύο αστείοι, αρέσει και στους δύο να βλέπουν ταινίες, μάλιστα, μερικές φορές είναι μαζί και δηλώνουν και οι δύο μόνοι. Μήπως τελικά είναι ζευγάρι; Εξάλλου ο κόσμος χρειάζεται μία νέα καλή ιστορία αγάπης, επισημαίνει το Harpers Bazaar.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
τζέννιφερ οβέστφελντ
Τυχαία Θέματα