21χρονη με με σύνδρομο down εντοπίστηκε σε κουφάλα ελιάς

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 22ης Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 23ης Ιουνίου 2017, ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια, 19 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Στις 22.45 λήφθηκε κλήση από την Αστυνομία για έρευνα ελλείποντος προσώπου στην περιοχή Αλεθρικού. Ανταποκρίθηκαν δυο οχήματα με άνδρες της ΕΜΑΚ για έρευνα της περιοχής

μαζί με την Αστυνομία και άλλες ομάδες έρευνας (ΕΤΕΑ).

Στις 01.23, μία γυναίκα με σύνδρομο down βρέθηκε σε παρακείμενο αγρό από τις ομάδες που συμμετείχαν στην έρευνα και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

H 21χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε βόρεια της οικίας της κρυμμένη σε κουφάλα ελιάς.

Στις 23.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αριστοτέλους Σάββα, στο χωριό Αναβαργός στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δυο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23.58. Η πυρκαγιά ήταν σε φριτέζα στην κουζίνα και επεκτάθηκε σε εξοπλισμό της κουζίνας. Ζημιές από τον καπνό και τα θερμά αέρια έπαθε και η βαφή της κουζίνας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττώματος στη μαγειρική συσκευή.

Στις 02.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας Ιερεμία στην οδό Προφήτη Ηλία στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δυο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02.30. Η πυρκαγιά ήταν στο μπροστινό μέρος του οχήματος μάρκας MAZDA και κατασβήστηκε με τη χρήση τυλικτήρα από το νερό των οχημάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Στις 04.50 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φρουταρία στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου» με δυο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.00. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού και αριθμού αναπνευστικών συσκευών. Έγινε επίσης χρήση συσκευής εξαερισμού. Η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές λόγω της πυρκαγιάς αλλά και του καπνού και των θερμών αερίων που δημιουργήθηκαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Στις 05.12 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μοτοποδήλατο μάρκας SIM στην αυλή του Γυμνασίου Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με ένα όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.42. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα