Τι ισχύει στην ισοβαθμία ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μην χάσει από την Ντόρτμουντ σε δύο παιχνίδια και πλέον είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το 1-1 στο ΓΣΠ έκαναν άλλο ένα… θαύμα, παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία με το ίδιο σκορ, μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ.

ΑΠΟΕΛ και Ντόρτμουντ έχουν από δυο βαθμούς και τα σενάρια πρόκρισης δεν είναι πολλά. Αν οι δυο ομάδες παραμείνουν ισόβαθμες μετά την ολοκλήρωση των εναπομεινάντων δυο αγωνιστικών,

τότε θα μετρήσει η διαφορά των γκολ από όλους τους αγώνες των ομίλων, αφού στους δυο μεταξύ τους αγώνες έφεραν ισοπαλία με το ίδιο σκορ.

Μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -6 από όλους τους αγώνες και η Ντόρτμουντ στο -4. Αν δηλαδή οι δυο ομάδες μείνουν με τους ίδιους βαθμούς, ο ΑΠΟΕΛ θα εύχεται μια συντριβή της Ντόρτμουντ από Τότεναμ ή Ρεάλ.

Πολλά θα παιχτούν δηλαδή από τα γκολ που θα σημειώσουν ή θα δεχθούν στους επόμενους δυο αγώνες, με δεδομένο φυσικά ότι θα χάσουν και τους δυο αγώνες. Εννοείται ότι αν μια ομάδα καταφέρει να πάρει κέρδος από Τότεναμ ή Ρεάλ, τότε θα περάσει αυτή στην 3η θέση.

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ-ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ
Ντόρτμουν 4-8
ΑΠΟΕΛ 2-8

Οι επόμενοι αγώνες:
21 Νοεμβρίου
ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ
Ντόρτμουντ-Τότεναμ

6 Δεκεμβρίου
Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ
Ρεάλ-Ντόρτμουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα