Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ξεπέρασαν σε χιλιόμετρα τους Γερμανούς

Ο ΑΠΟΕΛ από το βράδυ της Τετάρτης πανηγυρίζει τον δεύτερο του βαθμό στον όμιλο, δύο βαθμούς που πήρε από την Ντόρτμουντ σε Λευκωσία και Γερμανία με το ίδιο αποτέλεσμα. Σημαντικός βαθμός για τους "γαλαζοκίτρινους" στον όμιλο, κρατώντας τους ζωντανούς για την 3η θέση, αφού τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μπορεί η Ντόρτμουντ να ήταν ανώτερη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο "Signal Iduna Park", όμως όταν πείσμωσε ο ΑΠΟΕΛ ήρθε

και η ισοφάριση...

Από την επόμενη ημέρα κρατάμε τα στατιστικά της ΟΥΕΦΑ, το 71% κατοχή για την Ντόρτμουντ και το 29% για το ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει μπροστά στο 1-1. Εκπληκτικός αριθμός πασών από τους Γερμανούς, που έφτασαν τις 815, στις 226 ο ΑΠΟΕΛ, ενώ στο μοναδικό στατιστικό που ΑΠΟΕΛ πέρασε μπροστά ήταν στα τρεξίματα και στα χιλιόμετρα που έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο. 107,8 km για τους παίκτες του Δώνη, 103,2 km για τη γηπεδούχο ομάδα, 4,6 χιλιόμετρα περισσότερα.

Ο ΑΠΟΕΛ απομάκρυνε από την άμυνα μπλοκάροντας 42 φορές, 10 φορές μόνο χρειάστηκε η Ντόρτμουντ να επέμβει για να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Τι σημασία όμως έχουν τα ποσοστά κατοχής και τα στατιστικά, όταν ο ΑΠΟΕΛ σε τέτοιο όμιλο πανηγυρίζει δύο βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα