Τι είναι αυτό το «παράξενο» παγκάκι στη Λάρνακα (pic)

Τοποθετήθηκε σήμερα επίσημα έξω από το κτίριο διευκολύνσεων στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, η «εγκατάσταση παγκάκι».


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο «παγκάκι» που παραδόθηκε σήμερα και επίσημα στην περιοχή Μακένζη «είναι το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού Ψηφιακού Σχεδιασμού για κατασκευή μιας δημόσιας εγκατάστασης και τοποθέτησής της στην περιοχή έξω από το κτίριο διευκολύνσεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η εταιρεία

Α/φοί Ανδρέου Λτδ και το Τμήμα AndreouLaser, σε συνεργασία με το StudentLife και την Εταιρεία Seamlexity LLC, προσκάλεσαν ενδιαφερόμενους διακοσμητές εσωτερικού χώρου, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις για τον Πρώτο Διαγωνισμό Ψηφιακού Σχεδιασμού και Κατασκευής. Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας δημόσιας εγκατάστασης, η οποία τοποθετήθηκε στην περιοχή Μακένζη και θα αποτελεί σημείο αναψυχής ή ξεκούρασης για τους Λαρνακείς συμπολίτες μας και για τους ξένους επισκέπτες».

Στον Διαγωνισμό «έλαβαν μέρος 20 συνολικά ενδιαφερόμενοι και νικητές αναδείχθηκαν οι Φάνος Κατσαρής και ο Ανδρέας Κυριάκου με την κατασκευή «Μεταβολή».

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει «θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Α/φοί Ανδρέου Λτδ και το Τμήμα AndreouLaser, το StudentLife και την Εταιρεία Seamlexity LLC, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό. Πρωτοβουλίες όπως αυτή, τόσο από πλευράς των διοργανωτών όσο και των συμμετεχόντων, θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν την πόλη και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα