Εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου

Η ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεχούς και υπεύθυνης κοινωνικής της προσφοράς, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιό της, στη Λεμεσό, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η εκστρατεία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ανδρέα Χατζηκώστα. Ο Ανδρέας, γιος του κ. Πανίκου Χατζηκώστα Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε ηλικία 17

χρονών.

Η ενέργεια της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου αποτελεί συνέχεια των ενεργειών της ΔΩΔΩΝΗ Ελλάδος, η οποία σε συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων και υπό την αιγίδα της διοίκησης, διαθέτει τράπεζα αίματος και πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία 2-3 φορές τον χρόνο.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο εστίασης του εργοστασίου και σε αυτήν συμμετείχαν τόσο άτομα από τη Διεύθυνση της εταιρείας, όσο και από το προσωπικό, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον αλληλοσεβασμό και τη δυναμική της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συγγενείς και φίλοι του προσωπικού αποφάσισαν να διαθέσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να συνδράμουν στην προσπάθεια της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο παραμένει μεγάλο και αναλλοίωτο στον χρόνο.

Ο κ. Πανίκος Χατζηκώστας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώσαμε την αιμοδοσία στο εργοστάσιο μας και είμαστε πραγματικά περήφανοι για το προσωπικό μας, το οποίο με μεγάλη ευχαρίστηση έδωσε λίγο από το αίμα του και τον χρόνο του για να συμβάλλει σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, ο οποίος μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Θέλουμε να μετατρέψουμε τη σημερινή αιμοδοσία σε θεσμό και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ή να στηρίζουμε πρωτοβουλίες με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στον συνάνθρωπό μας».

Η ΔΩΔΩΝΗ Κύπρου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και την ευαισθητοποίηση της σε ζητήματα που αφορούν και επηρεάζουν την κοινωνία μας, ενώ παράλληλα θεωρεί την αιμοδοσία μία από τις μεγαλύτερες αλτρουιστικές πράξεις προς τον συνάνθρωπό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα