Θεοχάρους: Ο λαός δεν θα επιτρέψει την άνευ όρων παράδοση

"Οι δραματικοί τόνοι με τους οποίους επενδύει τις δημόσιες απολογίες του προς τον λαό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η ηρωική έπαρση που χρησιμοποιεί για να μας πει ότι ήλθε η ώρα να παραδοθούμε, τον αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο και δεν πείθουν κανένα παρά μόνο τους ήδη παραδομένους και πεπεισμένους οπαδούς της δικής τους λύσης. Ο λαός αγανακτεί και εξεγείρεται και δεν πρόκειται να συγκατανεύσει στην άνευ όρων παράδοση στην οποία σύρεται ο Αναστασιάδης".

Αυτά δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους και πρόσθεσε: "Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από το ηρωικό διάγγελμα

του με το οποίο κραύγαζε ηρωικά ότι δεν θα ακολουθήσει χρονοδιαγράμματα και οδικούς χάρτες, δεν θα πάει σε πενταμερή παρά μόνο αφού λυθούν όλα τα άλλα, θέλει κριτήρια και χάρτη για το Εδαφικό, και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ευρέθη δεμένος χειροπόδαρα στην καρέκλα των συνομιλιών με
τους τουρκικούς όρους".

Η κυρία Θεοχάρους σημείωσε ότι "για την Αλληλεγγύη όλα τούτα είναι προδιαγεγραμμένα τουλάχιστον από την Νέα Υόρκη και με τις μιθριδατικές πρακτικές ανακοινώνονται σταδιακά στο λαό οι επικίνδυνες υποχωρήσεις". Για να προσθέσει: "Οι συνεργάτες εργολάβοι του κλεισίματος του Κυπριακού στην βάση των απαιτήσεων της Τουρκίας, ήδη έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που ξεδιάντροπα λένε στον λαό ότι θα παραμείνουν εγγυήσεις, θα παραμείνει κατοχικός στρατός, θα έχουμε εκ περιτροπής προεδρία με άπειρα τουρκικά βέτο, θα είμαστε κράτος υποτελές στην Τουρκία. Τα μυθεύματα του Προέδρου ότι όλα αυτά τα κάνει για το καλό των παιδιών μας και των εγγονιών μας, μπορεί να πείθουν όσους δεν έχουν Εθνική συνείδηση και εκατομμύρια στο εξωτερικό, δεν πείθουν όμως τον πατριωτικό λαό από τον οποίο ο Αναστασιάδης κατ έκλεψε κάθε ικμάδα οικονομική, για να διασώσει τους απατεώνες των τραπεζών.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα τα σώσουμε εμείς".

Καταληκτικά η κυρία Θεοχάρους τόνισε: "Το μέτωπο των δυνάμεων που παλεύουν για την Εθνική σωτηρία έχει σχηματιστεί. Εμπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Κύπρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα