Ομόνοια: Δύσκολη η επόμενη μέρα, αλλά...

Δύσκολη, πολύ δύσκολη είναι η σημερινή μέρα που ξημέρωσε για την Ομόνοια, μετά τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Συνειδητά δεν θα πάρουμε πάσα από τα tweets και τις ανακοινώσεις των δύο "αιωνίων", βάζοντας με τη σειρά μας ένα τέλος σε όλο αυτό. Τα περί διαιτησίας μένουν στην άκρη, λέχθηκαν ήδη και γράφτηκαν αρκετά.

Εκεί όπου όλα έδειχναν προ ημερών ότι η Ομόνοια έχει διώξει τα μαύρα σύννεφα από πάνω της, και θ' αντιμετώπιζε

με μεγάλη αυτοπεποίθηση και τσαμπούκα το ντέρμπι αιωνίων, στην τελική δεν τα κατάφερε, επιτρέποντας στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι. Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά.

Όπως και να έχει η χθεσινή δυσκολογιάτρευτη και ντροπιαστική ήττα, πήρε πολλά χρόνια πίσω την Ομόνοια, την έφερε σε δυσχερή θέση, ο κόσμος πλέον έχει χάσει την αυτοπεποίθηση και τα πιστεύω του γι' αυτή την ομάδα και για να επιστρέψουν τα χαρούμενα συναισθήματα επιβάλλεται ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του να εστιάσουν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και μόνο και να δουν τα επόμενα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν ως μία πολύ καλή ευκαιρία για ν' ανέβει η Ομόνοια βαθμολογικά. Γιατί κακά τα ψέματα ο πρώτος γύρος τελείωσε και η Ομόνοια βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Κατά σειρά οι "πράσινοι" θ' αντιμετωπίσουν τον Ερμή, την Αναγέννηση, τη Δόξα, τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα, πριν πλησιάσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Μέχρι τότε είναι 15 ολόκληροι βαθμοί και για να ελπίζει η Ομόνοια σε κάτι καλό θα πρέπει να τους μαζέψει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Εξάλλου είδαμε χθες και την πρωτοπόρο ΑΕΚ να σκοντάφτει απέναντι σ' έναν από τους πιο πάνω αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια στην 15η αγωνιστική.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, αυτή θα πρέπει να είναι η λέξη που θ' ακούγεται στο "Ηλίας Πούλλος", αφήνοντας πίσω τον ΑΠΟΕΛ, όσο δύσκολο κι αν είναι. Πέραν από την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη ο Κάρβερ θα πρέπει με αυτά τα δεδομένα να λειτουργήσει και ως "ψυχολόγος", αφού η ντροπιαστική ήττα πήρε από κάτω την ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο να σηκώσουν κεφάλι, ΠΡΕΠΕΙ όμως.

Keywords
Τυχαία Θέματα