Σε 33 κλήσεις ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική

Σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, η ώρα 00.25 λήφθηκε κλήση πυρκαγιά σε οχήματα μάρκας VOLKSWAGEN PASSAT και TOYOTA YARIS , σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης οικίας στην οδό Κωνσταντίνου Μουρούζη στον Κάψαλο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με 3 οχήματα

και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.56. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο. Ο ιδιοκτήτης τους στάθμευσε το ένα όχημα 10 λεπτά πριν εκδηλωθεί σε αυτό πυρκαγιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Η ώρα 05.03 λήφθηκε κλήση πυρκαγιά σε οχήματα μάρκας MERCEDES C180 και TOYOTA AVENSIS σταθμευμένα σε χώρους στάθμευσης δύο διαφορετικών γειτονικών οικιών στην οδό Αντρέα Μιαούλη στη Λακατάμια.

Ανταποκρίθηκαν 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας Η πυρκαγιές κατασβήστηκαν από τον ιδιοκτήτη του πρώτου οχήματος πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Στο πισινό αριστερό φανάρι και χώρο αποσκευών το Toyota και ελαφρές ζημιές στην μπογιά μόνο στο Mercedes. Τα αίτια των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα