Κλείνει το παζλ του φονικού στην Αγ. Νάπα - Ο ρόλος των "4"

Υπό 8ήμερη κράτηση έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τους τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 28, 39, 38 και 42 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου τεσσάρων ατόμων στην Αγία Νάπα, που έγινε στις 23 Ιουνίου του 2016.

Οι ύποπτοι, οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο ρόλος των συλληφθέντων στο φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να ξεκαθάρισε ο ρόλος των συλληφθέντων μετά από τη μαρτυρία

που εξασφάλισε η Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων.

Ο 39χρονος Μάριος Χριστοδούλου άλλος Μπένις, φαίνεται να είναι το πρόσωπο που έφερε στην Κύπρο τους εκτελεστές τους προμήθευσε με τα όπλα και τους καθοδήγησε για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο 38χρονος Παναγιώτης Πένταφκας, φαίνεται να ήταν αυτός που καθοδήγησε τους εκτελεστές και τους έδειξε τη διαδρομή που ακολούθησαν στην οποία δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Η 28χρονη Σοφία Γρηγορίου σύντροφος του Μάριου Χριστοδουλου φαίνεται να ήταν το πρόσωπο που με τον 39χρονο σύντροφό της, παρέλαβαν τους εκτελεστές μετά τη διάπραξη του φόνου και προχώρησαν στον εμπρησμό του οχήματος των εκτελεστών.

Σε σχέση με τον Σέρβο σωματοφύλακα του Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος προσλήφθηκε ένα μήνα πριν το φονικό, φαίνεται να παραχώρησε πληροφορίες για το που βρισκόταν ο επιχειρηματίας, ενώ λίγο πριν την εκτέλεση, φαίνεται να μετέβη στην τουαλέτα και επέστρεψε μετά το φόνο.

Keywords
Αναζητήσεις
παναγιώτης πένταφκας υπό σύλληψη
Τυχαία Θέματα