Θ. Αντωνίου: «Δεν παρασυρόμαστε...»

Η ΑΕΛ επικεντρώθηκε στο παιγνίδι με τον Εθνικό και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί. Παρόλα αυτά, τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, πως δεν παρασύρεται κανένας από το ότι ο Εθνικός αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να κάνει μεταγραφές. «Διαθέτει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θέλουν να δείξουν την αξία τους», είπε, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

Aρχικά αναφέρθηκε στο πρόσφατο

ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Όταν χάνεις πέναλτι στο 93΄ μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει απογοήτευση. Ξέρουμε όμως ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ, πρέπει να προχωρήσουμε. Αυτό που πρέπει να παραδεχτώ, είναι ότι αυτή η ομάδα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα το βλέπετε σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο;

«Παίζουμε με κάποιους ποδοσφαιριστές νεαρούς. Αυτή ήταν η επιλογή μας φέτος. Είχαμε τον Φιντέλις, 21 χρονών, δίπλα του ο 23χρονος Σίλβα. Έπαιξε ο Αλταΐρ, 24 ετών, ο Λεόνσο, που είναι επίσης μικρός. Αυτά τα παιδιά πρώτη φορά έπαιζαν σε τέτοιο ντέρμπι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αυτό που άλλαξε, είναι ότι όλοι αντιλήφθηκαν πως μπορούν να παίξουν καλύτερα. Έκανε και κάποιες διορθώσεις ο προπονητής μας. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι την καλή παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος. Θέλουμε να παίζουμε καλά για περισσότερο από 45 λεπτά».

Και τώρα Εθνικός: «Δεν μας ενοχλεί ο τίτλος του φαβορί. Πιστεύω ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε. Όμως δεν θα παρασυρθούμε από το ότι ο Εθνικός δεν έκανε μεταγραφές. Εμείς είδαμε τον Εθνικό και είδαμε την αντίδραση που έχει. Διαθέτει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Και είναι σε τέτοια παιγνίδια που θέλουν να βγάλουν κάτι περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να είμαστε σοβαροί, να προετοιμαστούμε με τον κατάλληλο τρόπο και να πάμε να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα είπε: «Έχουμε πρόβλημα με τον Τζούνιορ, που έκανε ατομικό σήμερα. Οι Αϊρόσα και Σοάρες έμειναν εκτός λόγω κάποιων προβλημάτων που έχουν. Ελπίζω να είναι στη διάθεσή μας την ερχόμενη Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα