Βροχές κυρίως στα ορεινά! Καιρός εως Σάββατο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα

είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και µέχρι το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα