Ο Πηλακούτας για νίκη με Δόξα, άμυνα, ΑΕΚ και τραυματίες

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι στην Ανόρθωση μετά το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Δόξα με τον εκπρόσωπο Τύπου της "Κυρίας" Σάββα Πηλακούτα να μιλά στο Ράδιο Πρώτο για τον αγώνα.

Οι βασικές τοποθετήσεις του:

Για τον αγώνα με την Δόξα: "Σε τέτοιου είδους αγώνες, επιβάλλεται να κερδίσουμε, το κάναμε, και το κάναμε αρκετά καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, περιορίσαμε την Δόξα δεν μας απείλησε, εμείς από την πλευράς μας κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη".

Για το μηδέν στην άμυνα: "Είναι σημαντικό να μην δέχεσαι

τέρμα. Φαίνεται μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα, ο προπονητής μας θέλει να φτιάξει μια δυνατή άμυνα ο προπονητής μας, αυτό έχει ως μέλημα, εξάλλου φάνηκε μέχρι τώρα πως οι ομάδες που αγωνίστηκαν απέναντι μας δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες".

Για την μέχρι τώρα πορεία: "Είναι αρκετά νωρίς, υπάρχει ακόμα πολλής δρόμος, είναι θετικό ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, είδαμε και βελτίωση και στην επίθεση, όμως χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο, είμαστε νέα ομάδα και θα γινόμαστε καλύτεροι στην συνέχεια".

Για την παρουσία του κόσμου: "Όταν κερδίζεις ο τομέας της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης είναι ανεβασμένος. Οι νίκες όταν έρχονται κρατούν και τον κόσμο ζεστό, τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο".

Για την ΑΕΚ: "Μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες, δεν μας αποπροσανατολίζει και στόχος μας είναι η νίκη".

Για τους τραυματίες: "Αυτή την στιγμή περνούν από εξετάσεις οι Αζάρ και Πράνιτς και το απόγευμα θα γνωρίζουμε εάν θα τους έχουμε μαζί μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα